EU4 - İmparatorluklarınız
Oturun yamacıma küçükler.Sizlere İtalyanların nasıl bütün dünyayla savaştığını anlatacağım.Yıl 1604 tü Güçlü İtalyan imparatorluğu hiç kimsenin boyunduruğuna girmemiş ve çevresini umursamamıştı ne mi olmuştu İtalya imparatorluğunu dizginlemek için düşmanlar dost müslümanla hristiyan kardeş olmuştu.

nL70X5.jpg

Neyse ki kadim dostumuz da bizi yalnız bırakmamıştı ama onun bile sonu çabuk ve tez bir şekilde düşmanlar tarafından getirilmişti.Onun kanını yerde bırakmamalıydık.Neyseki güçlü donanmamız Osmanlıyı hapsetmiş,fransız donanmasını yakmıştık ama karadan ordular gelmeye devam ediyordu.Sonları yoktu sanki bir bir topraklarımızda ilerliyorlardı ki bütün İtalyan halkı ayaklandı ve hep birlikte düşmanlara karşı bir arada durdular.

1MyO8Y.jpg

Savaş çok kanlı ve çok uzun olmuştu.Ama bu gözü dönmüş düşmana bu köpeklere hiç bir şey bırakmıcaktık ve dediğimizide yaptık.Ülkemizin bu son savunması açıkca belli etmişti ki hiç bir devlet bizi yok edemezdi.

vnEWOm.jpg
Ara
L14d6b.png

Eski bir Osmanlı oyunum. 4 aydan beri EU4 oynamıyorum. Bir ara tekrar oynayayım. :/

qPl96R.png

İzlanda (costum nations ile.) başlayan kolonicilik hayallerim Haiti ile bitti :S .
Sinkaf-ül Tertibat
Ara
A5qmGv.jpg

5Mkdqz.jpg

Hre yi yok edip fransaya yayılcak süre var gibi de kim uğraşıcak zaten yapılabilcek bir şey kalmadı 300 k force limitle tokatlıyorum açtığım idealar saolsun yoksa başlangıç ideaları acayip shitty.
[+] 2 üye lortcush nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Hoş.
G0kMNN.png
Ara
G0kMNN.png
[+] 1 üye GaulTurk nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Bu tarz geçilemeyen dağlardan EU4'e ne zaman ekleyecekler merak ediyorum. Alplerde Balkanlarda Pirenelerde hep bu tür gidilemeyen wasteland bölgeler ve bunların arasında koridorlar olmalı.
[+] 2 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi.
İnsanları yok edip orta dünyayı hakimiyetine al takivalarlar sana tek çekene kadar :D
Ara
Cücelere hain diyen elflerin (Lothlorien) Sauron ile beraber Rohan ve Gondor'a karşı savaşması. :D
G0kMNN.png
[+] 1 üye GaulTurk nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Onu görmemşim haritadan dolayı yalbız what the duck derim o mod çok hatalı ya iyice düzenlenmesi gerek
Ara
285vJO.jpg

BD4oLG.jpg

Daha kendimize zar zor heir çıkarırken gitmişiz britannyin tahtına çoçuk koymuşuz puya düştü neyse ki :P

Fransayı vassallayım hele de avusturyaya doğruda yavaş yavaş ilerlicem
Ara
Dost kazığı yedik. Şaka maka Osmanlı napıcak bu Moskovayla bir fikrim yok.
YCPD1UV.png

Neyse bi de genel resim atayım bari.
eWF0Ikd.png

Hordelar çok güçlü ama ekonomik olarak zayıf, düşünün hala param - de olabiliyor. Lootlarla geçiniyoruz. Kırım disloyal ama güçten değil Ceneviz'de Kırım isyancılarını desteklememden dolayı +25  LD almasından dolayı.
[+] 2 üye ferevon nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
hmm acaba burda osmanlımı oynamış yoksa belki qq dur belki oyrattır
Ara
yL5Ly0.png
G0kMNN.png
[+] 3 üye GaulTurk nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Yürü be kim tutar seni Ceylon reyiz =D  Bi ara yeniden strike back yapayım ya canım çekti ;P
8DZ8da.jpg
Ara
G0kMNN.png
[+] 4 üye GaulTurk nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
holy şirk
Ara
Multi-Achievement Run'lar havalarda.

EU_10.jpg?dl=1
v5jjo8.gif
[+] 3 üye Snyk nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Bence isveçi dövemen
Ara
@lortcush,

Çok tatlı bir ülke olmanın getirileri.

EU_11.jpg?dl=1
v5jjo8.gif
Ara
Marstan da dost edineydin onlar az :D
[+] 1 üye Blackwhist nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 55 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.