İleti Sayısı: 3,113
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
22
Burgond İnherit olmasa daha iyi olurmuş. Fransa kızar şimdi sana :(
•
İleti Sayısı: 2,839
Imperium:
47
Yok aslında kendisi bana aşık ben onu istemiyorum :D HRE içerisinde kalmayı tercih ettim. İtalya ve Hollanda arasında dönüşümlü fetih yapıyorum. Fransa şimdilik bomba anca 1600 civarı oraya fetihe çıkarım. Alternatifte ingiltere var ama çıkartma yapmak büyük zahmet. Şimdilik bohemyayla aynı hanedandayız pu düşerse diye bekliyorum.
•
İleti Sayısı: 2,843
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
15
bu kadar orduyla nasıl ayakta kalıyon :) ben olsam hemen patlatırlar :)
•
Imperium:
47
Aslinda bölgede bana tehtit olarak sadece Fransa var diyebilirim. Oda burgundy inheriti olduktan sonra kızgındi bana ama imparatorluk icinde olunca sadece seyretmekle kaldi. Onun disinda ingiltere haric cevredeki her buyuk devletle aram iyi diyebilirim. Hatta dostlarimi kullanarak erken zamanda Fransa fetihi bile mumkun ama arkamda bana karsi koalisyonda olacak bir Fransa istemiyorum. Malum Fransadan 3 sehir alinca direk 50 AE oluyor.
•
İleti Sayısı: 1,463
Imperium:
24
Herkes dlc den önce son oyunlarını atıyor ben de atayım dedim. :) Aslında Rusya'nın gerisi ve Britanya annexlenebilirdi ama aşırı sıktı.
•
Imperium:
47
Her 5 oyunun 4 ünde kebap patlıyor arkadaş. Ayrıca almanya kurup parisi fethetmemek pek olmaz. Bence devam edip Hollanda ve Kuzey Fransa'ya bi el at. Çok daha şık gözükür.
•
İleti Sayısı: 1,463
Imperium:
24
4 tech geri kalınca patlıyor maalesef kebap.Renk tercihini yanlış yaptığım için Britanya nın gibi gözükmüş Hollanda.Benim vassalımın oralar.Sınır düzenlemesi şart ama salı ya kadar oynayabilecek miyim bakalım :)
•
İleti Sayısı: 26,421
Imperium:
139
•
Imperium:
47
08-10-2016, 17:15
(Son Düzenleme: 08-10-2016, 17:17, Düzenleyen: Aeschyli.)
Bavaria-Hesse-Pisa-Saxon vassal
Bohemia aynı hanedandan. PU düşmezsen oyun sonuna doğru zorla almayı denerim.
İngiltereye protestan ligi lideri olduğu için dokunamıyorum. Yoksa güney kısmını tamamen alırdım heralde.
Aşağıdaki 1 üye Aeschyli nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Aeschyli nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• banaith
Imperium:
47
An itibariyle bohemya'da pu altına düştü. :) Hiç bu kadar şanslı oyunum olmamıştı heralde. :)))
Aşağıdaki 1 üye Aeschyli nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Aeschyli nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• banaith
Imperium:
47
09-10-2016, 04:28
(Son Düzenleme: 09-10-2016, 04:32, Düzenleyen: Aeschyli.)
Devamını yarın oynarım artık uykudan etti meret. ADM yetse AE dinlemeden dalıp alıcam hepsini ama yetmiyor işte. Koalisyona giremiyorlar zaten. Sardinia-Piedmont formlasammı diye arada gidip geliyorum. Sizce hangisinin rengi daha hoş ? :)
Saxony-Pomeria-Teu-Lüneburg-Friesland vassal. Birini annexleyincede Gotland'dan Danimarka salıp feedlicem. İspanyayıda vassal yapmak istiyorum ama toplam %100 ws gösteriyor. Ben savaş açınca kesin biryerden dev falan arttırır elimde patlar diye giresim gelmiyor.
İleti Sayısı: 2,843
Imperium:
15
•
İleti Sayısı: 4,728
Imperium:
52
Sardinia-Piedmont kur. İtalya sakın kurma.
•
Imperium:
47
10-10-2016, 00:39
(Son Düzenleme: 10-10-2016, 12:27, Düzenleyen: Aeschyli.)
United Russia March - Crete ve North African Federation Vassal
Son 10 yıl regency ile geçmese Kuzey Afrikada vassalımı feedliyecektim. İskandinavya zaten tek lokmalık bekliyordu ama malesef sonsuz regency yedim :)
1817 yılında tahta çıkacaktı heir daha fazla zaman kaybetmemek için gelen cumhuriyet eventini kabul ettim ama kaldı böyle. Pirinç'e giderken eldeki bulgurdanda olduk. O sürede en azından iskandinavyayı toplardım ben. :'(
Edit: Oyun İronman
İleti Sayısı: 2,694
Imperium:
15
United Russia senin işgal ettiğin yerde sonradan kurduğun bir bağlı devlet sanırım ?
•
İleti Sayısı: 26,421
Imperium:
139
United Russia iyiymiş, Haftanın Ülkesi konusuna bekliyoruz seni.
•
İleti Sayısı: 4,728
Imperium:
52
Ülkenin renginin güzelliğine bak
•
Imperium:
47
United Russia client state. Annex imkansız olduğu için oralarda güzel bir bağlı devlet oluşturayım dedim. Asıl alttaki vassalıda feedleyebilseydik güzel olacaktı böyle tam düşündüğüm gibi olmadı. Tüm oyun boyunca sadece 1 defa koalisyon yedim oda savaşta olduğum içindi. Savaştan sonra dağıldı. Güzel hükümdarlar gelse sınırsız fetihe çıkabilecek güçteydim ama puan yetiştiremedik. Son 50 sene 0-3-3 hükümdarla geçti. Son 3 hükümdarımın adm yeteneği 3 ü geçemedi. Teknolojiyi sallamadım artık sonuna kadar corruption 30 lara geldi. :)
•
İleti Sayısı: 107
Imperium:
0
united yönetim biçimi mi?
Aşağıdaki 1 üye Cayenne nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Cayenne nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Kvothe
İleti Sayısı: 2,160
Imperium:
28
Hayır client state oluştururken ismine United demiş sadece.
•
|