EU4 - İmparatorluklarınız
El Dorado boyz

a0vlEg.jpg
[+] 4 üye Blackwhist nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
el dorado candır..multilerde defalarca aradım bulamadım şu mereti..bi kere ingiltere oyunumda bulmuşluğum var sadece..
FxO_A92WYAI--2l.jpg
Ara
Anlaşılan buralar yine bana kalacak ;P

1624- Hollanda İmparatorluğu

7PnYRm.png

Dünya kadar malın olacağına fındık kadar toprağın olsun, fazlasında gözüm zaten yok para gelsin yeter :)

1624- Ekonomik durum

LEz2J1.jpg

Ve her oyun olmazsa olmaz, fantezilerin en büyüğü Ming..

7PnoEW.jpg

İlk defa gördüğüm devletlerden birisi

YJLvPl.jpg

Yeri gelmişken şunu da ekleyeyim, olmazsa olmaz

OB6R2Q.jpg
[+] 4 üye Blackwhist nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Bir ara londra yı da al bence :) bunun dışında yıla göre gayet güzel
Tibet'te ne işin var yahu :Cry

Hollanda OP
G0kMNN.png
Ara
Bu danimarkayla ne yacapağımı bilmiyorum ingiltereye invade atıp sonra moskovayı yemeyi düşünüyorum kolonicilik fln mı yapsam :()
Ara
Oyun başı HRE'ye girip protestanlıkla birlikte imparator olmaya çalışabilirdin.
Hrede pek bir amacım yok onun için uğraşmayı pek amaç edinmedim,danzig ve lübeck hariç geri yerleri önemsemiyorum şuan.
Ara
(13-11-2015, 04:54)GaulTurk : Tibet'te ne işin var yahu :Cry

Hollanda OP

Niye oradaki keşişler portakal yemesin mi   :Cry

Şaka bir yana fazla kaçırmışım göz zevkimi bozdu öyle eyalet mi olur Avrupa kıtası kadar  :Cry
[+] 2 üye Blackwhist nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Tunus İle Endülüs'ün İlk adımları :)YJLbkD.jpg
  • Zafer esnasında uyguladığım taktikleri herkes görebilir, ancak kimsenin göremediği, zafer yolunu açan stratejilerimdir.

https://www.youtube.com/watch?v=ZjHt3KW6S4g

[+] 1 üye Ottman5858 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Tunus ile Kartaca'nın ilk adımları olmalı :)
G0kMNN.png
[+] 1 üye GaulTurk nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Ve Hedefe Ulaşıldı :)

3PZ7q0.jpg
  • Zafer esnasında uyguladığım taktikleri herkes görebilir, ancak kimsenin göremediği, zafer yolunu açan stratejilerimdir.

[+] 3 üye Ottman5858 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
@PiriReis bunu beğendi. =)
G0kMNN.png
[+] 2 üye GaulTurk nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Bir Devin Sonu :)

MWG8RM.jpg

[+] 2 üye Ottman5858 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
(14-11-2015, 15:35)Ottman5858 : Bir Devin Sonu :)

MWG8RM.jpg

Az daha vakit olsa tarihteki sınırlara da ulaşabilirmişsin.  :) (4 Halife+Emevi+Abbasi+Endülüs)
Biz Lozan'la sadece bir devleti tasfiye etmedik.Aynı zamanda hayallerimizi de tasfiye ettik...
Ara
İtalya oyunum toskanayla kurdum italyayı portekiz ve ispanya pu oldu (ispanya savaşla) hedefim osmanlı toprakları şu anda.Yıl 1756

p9pO5z.jpg
[+] 2 üye Gandalf nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
MW3rB2.jpg

Blackwhist'dan ss sızdırıldı .
[+] 1 üye Redtay nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
o9Rb0m.jpg

l96M3X.jpg

V61kPn.jpg

Öylesine bir Mali açıyım dedim.Varis öldü hünkarda varis bırakmadan ölünce hanedan değişti meşruluk yerlerde.Üstüne gelen variste weak claim ile geldi.Şimdi tahtta o var ve yeni varis strong claime sahip.Meşruluğu hızlı arttırmanın bir yolu varmı(evlilik dışında)

İlk resimde doğum yılım denk geldi ayarlasam denk gelmez  :)

Enflasyonu nasıl dengeye alabilirim.Enflasyon özelliği olan danışman yok ve gelmiyor eskiden de çok uğraşmıştım gelmemişti.

Yönetimi reform mu edeyim direk batılılaşıyım mı?Portekiz'in sınırımda core toprağı var ama müttefikleri güçlü zayıf anını kollamam lazım.

Birde Portekiz'in koruması altına girmemin bir faydası var mı teknolojik açıdan(şu protector olayı)
Biz Lozan'la sadece bir devleti tasfiye etmedik.Aynı zamanda hayallerimizi de tasfiye ettik...
Ara
yRrBYL.jpg
Avrupa hayalleri kuran bir Mısırm isterimki tüm kıyılar benim olsun.
Ara
Bu nasıl oyun arkadaş ya Trabzon yok elde  :( Foşik otto

gyJNqb.jpg

Yolu yarıladık sayılır. Çok değişik oyun oluyor, bazen onlar bana karambol yaptı, bazen ben de onlara yaptım. :)
Ara

Konuyu Okuyanlar: 100 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.