EU4 - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar
Qing kurduktan sonra geri göçebe olabiliyor muyuz
Ara
Olamıyorsunuz diye biliyorum.
WhaW8Am.gif
[+] 1 üye PCOyun nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
vassal devlet çıkardıktan yada yaptıktan sonra zekası tamamen kayboluyor asker basıyor ama hiç bişey yapmıyor bunun çzöümü nedri acaba
Ara
Müttefik orduların orduya katılmasını sağlayan düğmeye bastın mı? Birde vasallar ekranında nasıl hareket etmeleri gerektiğini ayarlayabiliyorsun. Agresif defansif destek birliği olarak oynayabiliyorlar
Onen i-estel elyë, ú-chebin estel anim.
Ara
Agresif olarak savaşmasıni seciyorum hep ama gelmiyor liberty desirede 50 altında
Ara
Bir Portekiz oyunumda Karayipler kolonim 90 K asker bastı ama adadan dışarı adım atmadı başka bir oyununda ise aynı tarihte 30 k askeri vardı ama Amerika'daki her şavaşıma etkince katıldı liberty desire değeri 50 nin altındaydı vasalı yönlendirme opsiyonlarını da kullanmıştım, kısaca yapay zekayı anlamaya çalışma kusursuz çalışmıyor neticede belki liberty desire'ı 50 nin üstündeyken pasif davranmasına neden olan trigerlayıcı liberty desire'ı düştüğünde etkisizleşmemiştir kafanı yorma yani yapabileceğin tek şey oyun dosyalarını doğrulayıp oyunun düzgün çalıştığına emin olup devam etmek.
Ara
karayiplerdeki ülke avrupa haritasını göremiyorsa o yüzden yardıma gitmemiş olabilir ama oyunu açıp kapatınca düzeldi sanırım
Ara
(11-09-2024, 17:47)baywatch06 : karayiplerdeki ülke avrupa haritasını göremiyorsa o yüzden yardıma gitmemiş olabilir ama  oyunu açıp kapatınca düzeldi sanırım
Hayır Amerika'daki savaşlarıma katılmadı
[+] 1 üye Legnica nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Ozaman garip
Ara

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.