İleti Sayısı: 293
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
0
bende dlc var. Nereye gidecegini seciyorsun otomatik olarak kendisi kesfediyor :)
sorunu gelirse kucuk adim la basla ilk once koloni yerini sec yani en yakin koloni kurulacak yeri kur boylece kesif olaylarini o bulundugun bolgeden yaparsin eger gemilerin zarar gorurse ana karaya goturmektense kesif yapacagin yerin yakinda yer alirsan oradan idare edibilir hatta tabir edebilirisn
Irkin, Dinin ne olursa olsun kardesim, Ne mutlu Turkum diyen herkes TURKtur. aksini soyleyenin kaynanasina atlayayim.
•
İleti Sayısı: 316
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
2
Şu an Papa Fas üzerine haçlı seferi başlattı nasıl katılırım ? 680 saat oynamama rağmen hiç haçlı seferine katılmadığımı farkettim :D
•
İleti Sayısı: 26,422
Imperium:
139
Katılınmıyor ama bir şekilde Fas ile savaşa girersen Crusader bonusu elde ediyorsun.
İleti Sayısı: 9
Imperium:
0
Bende hiç katılmadım Osmanlıya haçlı ilan ettiğimde kimse takmadı
•
İleti Sayısı: 220
Imperium:
0
harita modlarında harita simsiyah nedeni nedir?
•
İleti Sayısı: 3,113
Imperium:
22
Ekran kartıyla alakalı. Eğer oyunun en yüksek ekran kartını destekleymiyor (aynı şekilde mod da olabilir) ve onun yerine [Mesela sizde NVIDIA var (genellikle problem NVDIA oluyor) Inteli seçiyor ve mod kabul etmiyor. Bu hatayla ender insanlar karşılaştı bunlardan biri de benim. İnternette alabileceğin yerli veya yabancı bir dokuman yok. Yalnız Kullandığın ekran kartının en güncel driverini yüklemelisin.
Imperium:
139
1. Art of War
2. Conquest of Paradise
•
İleti Sayısı: 3,113
Imperium:
22
Nedense 34 TL verip hepsini almaktansa teker teker daha fazla almayı tercih ediyorum. Sonuçta beğenemezsem iade ediyorum. Ama Bundle veya Collectionlarda öyle olmuyor. Toptan gidiyor Toptan geliyor.
İleti Sayısı: 150
Imperium:
0
Avusturya ile Macaristan'ın birleştiğini gören var mı aranızda? oyunda öyle bi event yok mu yoksa ben hiç görmedim birleştiklerini?
•
İleti Sayısı: 220
Imperium:
0
Görevi var. 1500 den sonra geliyor. Macaristan ın toplam dev değerinin 200 geçmemesi gerekiyor. Bunun gibi birkaç şartı daha vardı.
•
Imperium:
0
Baya zor yani birleşmeleri :)
•
İleti Sayısı: 186
Imperium:
0
Art of War veya Conquest of Paradise hangi dlc daha etkilidir ?
Hangi Dlc almalıyım ?
•
İleti Sayısı: 43
Imperium:
0
Oyunda SP'ye girip ana menüye dön seçeneğine tıkladığımda oyunu yeniden başlatıp ana menüye dönüyor , veya MP'den SP'e geçerken , sebebi nedir ve nasıl çözerim ?
Soğuk içiniz.
•
Imperium:
139
Hata değil, intended.
Eskiden SP'ye girip ardından MP'ye girildiğinde OOS problemleri yaşanabiliyordu. Bu sebeple oyunlarımızda rehost yaptığımızda oyunculardan oyunu tamamen kapatıp açmalarını istiyorduk. Oyunu yeniden başlatma olayı oyunun sağlığı açısından gerekli.
•
Imperium:
0
1.16.3 oynamaya başladım Osmanlı ile Anadolu'da claim olan toprakları direk core oluyor alınca ama Balkanlar'dan vs Alınca core yapmak gerekiyor neden?
•