İleti Sayısı: 2,839
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
47
Olur. Güç farkınız baya varsa küçük devletler oraları almak istemezler. Ama müttefikiniz ile aynı yerlere atarsanız muhtemelen ittifakı bozacaktır. Ben çok faydasını görmedim. Eğer istediğiniz bir toprağa karşı müttefikleriniz sizi o ülkeye savaşa çağırdıysa katılmadan önce zamanı durdurup işaretlerseniz oraları size savaş sonunda o toprağı verme ihtimalide artar.
•
İleti Sayısı: 86
Imperium:
0
teşekkürler anladım lehistan la müttefiktim onun topraklardan bir kaçını işaretledim ittifakı bozdu planlarım bozuldu acı bir şekilde ögrendim :)
•
İleti Sayısı: 1,576
Imperium:
5
Iskender bey gercekte 10k ile 30k yi yok etti fakat oyunda 5k ile 14 k yi alamamasi sacmalik degil mi bir de kendi topraklarinda?
•
Imperium:
0
Bazı eventlerde askeri mühendiz kazancı falan veriyor bu ne işe yarıyor ben 2. seçenek olan savunma bonusunu alıyorum doğrumu yapıyorum
•
Imperium:
0
Benim son osmanli oyunumda olan sacmaliklari gorsen bi ben donup kaldim. Macaristan moskavanin pu su oldu lig savasinda katolikleri destekleyen firansa nasil olduysa savasa dahil olmadi katolikleri destekleyen 6 dwvlet varken protestanlari 15 ten fazla devlet destekledi ustune fransa da girmeyince %100 ws ile cok rahat bir sekilde savaai kazandilar. Osmanliya gelen eventlere anlam bile veremedim. %10moral %10piyade saldirisi %5 disiplin eventi geldi 1821 e kadar suruyor ve 2 defa geldi 2 defada isledi hic zorlanmadan savas kazaniyorum defans ideasida var10k ordu 30k orduyu kesiyor
•
Imperium:
0
bir ülkeye nasıl core ekleyebilir yada silebilirim hangi oyun dosyasından yapıyoruz.
•
İleti Sayısı: 1,576
Imperium:
5
Bunu mod kısmına sorman gerekir idi fakat cevaplayayım. history/province istediğin şehri bul tıkla aç
kodların en üst kısmına "add_core = ...." yaz tamamdır(ülkenin kodunu yaz yanı TUR gibi velan).
•
İleti Sayısı: 1,494
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
5
Bu claim yapınca core ucuzlaması olayı kalktı mı?
•
İleti Sayısı: 26,422
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
139
Permanent claimler ucuzlatıyor sadece sanırım.
Yani ülke formlamayla vs. elde edilenler.
•
İleti Sayısı: 2,839
Imperium:
47
Claim sadece %10 azaltıyor. Ae azaltması kalktı.
•
İleti Sayısı: 12
Imperium:
0
3 saatlik bir multiplayerda host değilken yaklaşık olarak ne kadar internet harcanır?
•