EU4 - Yeni Sürüm/Save
İlk olarak; eski sürümde ironman ile başarım kazanılır mı?
İkinci olarak; eski sürümde başlanılan ironmani yeni sürümlere güncelleyebilir miyiz? (başarım kazanılır mı?)
Üçüncü olarak; oyunun 1.20.0.0 (Ming) olmasıyla birlikte yeni ironmane geçtim daha sonra oyun 1.20.1.0 a güncellendi ve ironman savesinde sorun yoktu.
1.21.1.0 (Hungary) ile gelen provinces eklemeleri ile bir çok event vs. eklendi. Saveyi yeni sürüme güncelledim fakat bu seferde...

vbGybp.jpg

Çözüm?
Ara
(28-04-2017, 21:38)Dionysos :
İlk olarak; eski sürümde ironman ile başarım kazanılır mı?
İkinci olarak; eski sürümde başlanılan ironmani yeni sürümlere güncelleyebilir miyiz? (başarım kazanılır mı?)
Üçüncü olarak; oyunun 1.20.0.0 (Ming) olmasıyla birlikte yeni ironmane geçtim daha sonra oyun 1.20.1.0 a güncellendi ve ironman savesinde sorun yoktu.
1.21.1.0 (Hungary) ile gelen provinces eklemeleri ile bir çok event vs. eklendi. Saveyi yeni sürüme güncelledim fakat bu seferde...

vbGybp.jpg

Çözüm?

Kazanılabilir.Tabi başarımın o sürümden önce çıkmış olması lazım.Yani atıyorum 1.18 le gelen başarımı 1.12 ile gerçekleştirsen de sayılmaz ama 1.18 de ki başarımı 1.18 e geri alıp kazanabilirsin.
Bilgim yok.
Çözümü oyunu 1.20 ye geri almak.O zaman devam edebilirsin.
Ara
1. @iberkay'ın da dediği gibi eski sürümde o sürümde olan başarımı kazanabilirsin. Yani 1.13 zamanında Big Blue Blob başarımı olduğu için bu başarımı kazanabilirsin.
2. Değişiklik gösterir, eğer ki harita değişikliği yoksa oynamaya devam edebilirsin. Fakat çoğunlukla yeni sürümle saveler çöpe gidiyordu.
3. Bu küçük bir güncelleme olduğu için bir önceki cevabımda olduğu gibi oynamaya devam edebilmişsin.
4. Cevabını kendin vermişsin, çözüm saveyi başlattığın sürümden devam etmek. Oyununu bitirince en son sürüme geçersin.

İyi forumlar.
G0kMNN.png
Ara

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.