İleti Sayısı: 487
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
3
Azerbaycan'ın Eurovision şarkısı dinledikçe güzel geliyor. İlk dinlediğimde kulağa çok kötü gelmişti.
•
İleti Sayısı: 12,329
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
100
Şu ana kadar Slovenya, İspanya, Polonya, Yunanistan, Ermenistan, Azerbaycan ve İtalya'yı beğendim. Hollanda'nın şarkısı da ilginç. Genel olarak ülkeler İngilizceyi minimum tutup kendi dillerinde söyleyince ve kültürlerini ön plana çıkarınca çok daha güzel ve zevkli parçalar ortaya çıkıyor. Saydığım ülkeler arasında İtalya dışında neredeyse hepsi her sene dümdüz İngilizce Pop şarkılar yollayıp duruyordu, sonuçları da pek başarılı olamıyordu. Bu sene hepsinin Finale kalmanın yanı sıra iyi sıralamalar elde edeceğini düşünüyorum. Tüm bunların dışında Azerbaycan'ın nakaratındaki melodi bana tanıdık geliyor ama nereden olduğunu çözemedim, en son buna benzer temada bir şarkıyla katıldıklarında çok iyi sonuçlar elde etmişlerdi bu sene de benzer bir performans bekliyorum.
•
Imperium:
100
Yukarıdaki iletide bahsetmeyi unutmuşum, Estonya şarkısı da bayağı hoşuma gitti.
•
Imperium:
100
Azerbaycan elendi, ikinci yarı final yarın.
•
Imperium:
100
İkinci yarı final başladı.
•
Imperium:
100
Dünkü yarı finalde eski Eurovision kazananları ile kısa bir performans düzenlendi, isimlerin arasında ülkemizi temsil ederek 1. olan Sertab Erener de bulunuyordu:
•