İleti Sayısı: 3,514
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
51
Hahaha harbi güldüm yav. Senden başka kimseyi şimdiye kadar hedef göstermedim. Senin parmak izin çıktığında ise muhtemelen yanıltmadır dedim. Katil de e harfi var deyip şimdi de bana suç atman bence her şeyi açıklığa kavuşturuyor.
•
İleti Sayısı: 1,120
Imperium:
10
14-03-2017, 17:00
(Son Düzenleme: 14-03-2017, 17:01, Düzenleyen: Feldmarschal.)
kütüphaneye bakayım bende
bence sensin aytaç çıkar elbette ben ölsemde sorun yok :D
•
İleti Sayısı: 1,120
Imperium:
10
E şıkkı nasolsa beni vurucaksınız ondan yanıma yaklaşan olursa başta ben vurayım :D
•
İleti Sayısı: 3,113
Imperium:
22
Hazır depoya gitmisken birbirinizi vurun xd
•
İleti Sayısı: 343
Imperium:
0
E)Yanına bir silah al ve herhangi birisi yanına yaklaşırsa uyarmadan vuracağını söyle
•
İleti Sayısı: 1,099
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
15
B) Depodan silah alma bıçak al silah öldürür bıçak yaralar ben hepinize karşı saygılıyım :D
•
İleti Sayısı: 343
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
1
Bakıyorum da Field önüne geleni suçlamış.Polise dedik o kadar vur diye vurmadı, şimdi ne ipucu var ne başka bir şey baya zora soktunuz.
"c" tuşum çalışmıyor copy-paste yapıyorum.Lütfen "c"leri büyük yaz demeyiniz, iyi forumlar :)
•
Imperium:
51
Mutfaktaki dolapları inceleyelim bence ceset saklanmış olabilir. Çünkü araştırdığımızda geçit yoktu duvarlarda.
Yardakçının feld olduğınu düşünüyorum ama asıl katil hala meçhul. Ama farkettiyseniz oyun başından beri hiç ipucu bulamadık. Bence katilin nasıl öldürdüğünü cesedi nereye götürdüğünü bulursak katil de ortaya çıkacak. Düşünün düşünün.
•
İleti Sayısı: 1,465
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
19
Nedense aklıma Breaking Bad'deki cesedi eritme sahnesi geliyor. Katil kurbanını vurduktan sonra taşımak zorunda olduğundan öldüğünden emin olmak istemiştir. Katili anatomiden anlamayan biri olarak kabul edebiliriz. Cesedi mutfağa götürüp parçalamaya kalksa diyeceğim ama o mutfak bıçaklarıyla kemik kesmesi epey zor olur. Cesedi bir bütün olarak yok etmeside çok zor. Zaten cesedi eritecek bilgiye sahip olduğunuda düşünmüyorum. Mesela şimdi benim önüme herşeyi koysalar erit bu adamı deseler eritemem :D
Şimdi baştan düşünelim, cesedi kaybetmesi zaman almış. Eğer bir geçit falan olsaydı zaman almazdı, geçidi açar cesedi koyar çıkardı. O halde ceset üstünde çalışmalar yapmış olmalı. Cesedi parçalayabilir mi onu bi düşünelim. Cesedi mutfakta kaybetmiş ama diğer yerlerden ekipman alıp almadığını bilmiyoruz. Yani labaratuvardan falan filan birşeyler alıp cesedi bölerek yok etmeyi kolaylaştırabilir. Hele bi düşünelim acık.
•
İleti Sayısı: 1,465
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
19
Beyler toplanın hele şuraya bi ya. Adam her gece eksiltiyor bizi, bi katili bulamadık !!!
•
Imperium:
51
Adam nasıl cesedi yok ettiğini bulursak katili söyleyeceğini söyledi. Ben dolaplara falan akalım derim.
•