27-04-2019, 14:39
Filmden beklentim oldukça büyüktü. Son haftamı resmen sadece izlemediğim ve arada kaçırdığım Marvel filmlerini izleyip, diğerlerini de tekrar izlemeye adamıştım. İyice hypelandım ve sonuç olarak film beklentilerimi tam olarak karşılamadı. Genel olarak bir yorum yaparsam Infinity War'ın Endgame'den daha iyi bir film olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Filmin son 30 dakikası hariç geri kalan kısımlarına 6.5/10 anca verebilirim. Thor gibi bir karakterin komik yapacağız diye bu filmde saçma sapan harcandığını görmek beni ayrıca hayal kırıklığına uğrattı. Ancak genel olarak hikayenin bağlandığı noktayı ve bitişini oldukça beğendim. Savaş sahneleri bizi alıp başka evrene götürdü resmen. Savaşta, Thor'un rolünü Captain America'nın üstlenmiş olması ayrıca bir sürprizdi. Doctor Strange ve Iron-Man arasında ki sahneler oldukça dramatikti ve çok hoşuma gitti. Hele ki Iron-Man'in kendini feda etmesi beni oldukça duygulandırdı. Captan Marvel'da biraz sönük bir rolde kaldı bana göre. Genel olarak puan verecek olursam 8/10'luk bir puan yeterli gibi duruyor. R.I.P Iron Man.