İleti Sayısı: 159
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
2
BATMAN GÜM GÜM GOTHAM HAKKETİĞİ KAHRAMAN
•
İleti Sayısı: 802
Imperium:
8
Wonder woman'da gelmiş ekibi topluyorlar :)
Anlamadığım nokta flash, green arrow, super girl gibi saçma dizilere izin verip ana karakterlerle birlikte dizi içinde bulunana yan karakterleri de izleyici gözünde bitirip Justice League oluşumunu dağılmasına izin verilirken bir yandan da bu gibi güzel gözüken filmler yapmaları. Ne yapmaya çalışıyorlar anlamıyorum.
•
İleti Sayısı: 1,433
Imperium:
8
Filmin bütçesi güzel gözüküyor aynen, ancak son trailer hakkında aynı şeyi söyleyemeyeceğim, yönetmen olarak neden Michael Bay'i almamışlar merak ettirdi son trailer.
•
İleti Sayısı: 4,728
Imperium:
52
Superman diyen Superman'li suluğu ve beslenme çantasıyla okula gidiyordur açık ve net :Cry
Aşağıdaki 1 üye GaulTurk nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye GaulTurk nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• fff7
İleti Sayısı: 8
Imperium:
0
kesinlikle batman . baska dunyadan gelmıs ecnebılerle ısımız olmaz bızım .D
İleti Sayısı: 67
Imperium:
0
Batman başkan ezip gezicek
Aşağıdaki 1 üye Grazer nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Grazer nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Kubrat
İleti Sayısı: 4,728
Imperium:
52
2 Superman oyu veren arkadaşlar bir adım öne çıksın :)
•
İleti Sayısı: 203
Imperium:
1
Bunu biliyodum xaxaxaxaxa
•
İleti Sayısı: 775
Imperium:
6
Beklentiyi çok yükselttiler olay bana batman ve süpermen birbirini yiyecek bu arada fırsat bilip ortak bir düşman çıkıp yükselecek o sırada wonder woman fırlayacak 3 vs 1 bir savaş olacak ve mutlu son kapanış gibi geliyor filme gitsem mi gitesem mi kararsızım
Aşağıdaki 1 üye Fire nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Fire nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Trubac