Film: Don't Look Up (2021)
Don%27t_Look_Up_%28film%2C_2021%29.jpg

Don’t Look Up, dev bir göktaşının gezegeni yok edeceği konusunda insanları uyarmak için çalışan iki gökbilimcinin hikayesini konu ediyor. İnsanlık büyük bir tehlike ile karşı karşıyadır. Everest Dağı büyüklüğünde bir kuyruklu yıldız hızla Dünya'ya yaklaşmaktadır ve oluşacak çarpışma Dünya'nın yok olmasına neden olacaktır. Astronomi yüksek lisans öğrencisi olan Kate Dibiasky'nin yaptığı bu keşif, insanlığın kurtulmasını sağlayacaktır. Kate ve Dr. Randall Mindy, insanlığı yaklaşmakta olan tehlikeye karşı uyarlamak için bir medya turuna çıkmaya karar verir. Kare ve Randall, insanları yaklaşan felaketten haberdar etmek için büyük çaba harcarken kendilerini beklenmedik durumların içinde bulur.

24 Aralık 2021 Sinemada / 2s 22dk / Komedi
Yönetmen Adam McKay
Senarist Adam McKay
Oyuncular: Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep
[+] 2 üye Rzenma nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Birçok yerde karşıma çıktığı için netflixte izlemeye karar verdim komedi olduğunu bile bilmiyordum. Filmin konusu, filmi izleme sebebim ile aynıymış. Oyuncu kadrosu çok kaliteli boş vaktiniz varsa tavsiye ederim.
Ara
10 gün önce izledim. Beğendiğimi söyleyebilirim.

Yönetmen absürt bir anlatım ile eleştiri yapıyor. Komedi gibi ancak daha çok bilim-kurgu drama karışımı. "Yıldızlar geçidi gibi kadrosu var, yapa yapa bu filmi mi yapmışlar?" gibi eleştiriler gördüm. Mantıklı bir eleştiri değil gibi geliyor bana. Mükemmel çekim teknikleri, harika aksiyon sahneleri falan yok. Nasıl bir beklenti ile izlediğinize bağlı sanırım filmin sonunda böyle bir eleştiri yapabilmek. Sübjektif yorumum, bence güzeldi, izlerken iyi vakit geçirdim. Tavsiye ederim.
76561198034761601.png
Ara

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.