Film: Inglourious Basterds (2009)
Görsel

Inglourious Basterds

İkinci Dünya savaşı sırasında bir grup Yahudi Amerikan askerinin Fransa'da Nazi liderlerini öldürme planı bir sinema sahibinin aynı planıyla kesişir.

IMDb: 8,2

[+] 1 üye Selene nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Filmdeki en başarılı aktör Christoph Waltz olmasına rağmen Trailer'a fazla koymamaları kötü olmuş.
" Hemen herkes tartışabilir, fakat güzel konuşabilmek herkesin yapabileceği bir iş değildir. "
Ara
Filmin daha çok "Basterds" odaklı olmasını isterdim. Sinema minema işin içine karıştırmadan daha fazla aksiyon vs ama yine beğendiğim bir yapım oldu.
tTRiYax.png
Ara
Bence ortalama bir filmdi. Diger tarantino filmlerine gore cok zayif oldugunu dusunuyorum. Tek kayda deger oyuncu da Dothor'un dedigi gibi Christoph Waltz
Ara
Devam filmi gelmeliydi, Christoph Waltz'ın Hans Landa performansı inanılmazdı.

[+] 1 üye Takeda Akane nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
[+] 2 üye Gurt nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Tam bunu gönderecektim bende. Uyuz olmuştum o sahneye :D aç karnına sıkıntı yaratıyor
 '' Draco dormiens nunquam titillandus ''
Ara
Bu filmin sonu beni tilt ediyor.

300_b69ab634-c366-4d3d-9536-1dc2a8fdbfaa.png
Ara
Hans Landa'ya yaptıkları kahpelik.
Ara
(24-01-2022, 13:25)KARTAL : Bu filmin sonu beni tilt ediyor.

Ara
tTRiYax.png
Ara

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.