Film: Monty Python and the Holy Grail (1975)
Görsel

Monty Python and the Holy Grail
Kral Artur'un kutsal kaseyi bulma cabasını anlatan bir komedi filmidir.

IMDb: 8.3

[+] 3 üye Selene nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Çekilmesi üzerinden neredeyse 50 yıl geçmiş olsa da hâlâ eğlendirmeyi başarabilen bir film. Filmi izlerken oynadığım bazı oyunları oldukça etkilemiş bir yapım gibi geldi aynı zamanda.
Ara
Ben de izlerken oldukça eğlendim. Özellikle günümüzde pek çok şeyde filme ufak atıfların bulunması zaten başlı başına bir başyapıt olduğunu kanıtlar düzeyde.
WhaW8Am.gif
Ara
Çok zevkli ve güzel bir film'di özellikle filmi izledikten sonra fark ediyorsun ki bu film diğer yapımlarda kaynak olarak kullanılmış. Kesinlikle izlenmesi gereken bir film.
Ara
Ben daha önce izlemiştim sanırım herkes film gecesinde izlemiş. Çok spoiler vermeyeyim özellikle tavşan bölümü beni güldürmüştü. Eğer bunu sevenler varsa skeç halinde olan Monty Python's Flying Circus'u da izleyebilir. Netflix'de var.
Ara
Görsel
WhaW8Am.gif
Ara

Konuyu Okuyanlar: 6 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.