İleti Sayısı: 2,277
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
18
@Sübaşı göçle fln ne uğraşıyon soykırım yap gitsin
•
İleti Sayısı: 120
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
1
İlteişim kanallarımızdaki tıkanıklıktan ötürü barışı tartışamadık ( Pikachu mesajlsra kapatmış kendini mesaj atamadım yaptığım planı)
•
İleti Sayısı: 163
Imperium:
1
Müslümanların yaptığı ırkçı davranışları da görüyoruz ve duyuyoruz.Azınlıkların hakları korunmalıdır.Böyle Cahil insanlarla savaşmak bile üzücü.Zaten böyle Müslümanları kendi taraflarına alanların nasıl cani insanlar olduğunu söylememe bile gerek yok.Özgür Lider güçsüzün yanındadır.Osmanlıya denge gelecektir.Tanrı bizleri ve de Ermeni kardeşlerimizi korusun.
Bir Japon Atasözü der ki:
Davranışlarınızı yönetin yoksa onlar sizi yönetir.
•
Imperium:
18
Yıllarca bizi somurmeye çalışan rus pisliklere karşı Osmanlı nın yanında olacağız
•
İleti Sayısı: 115
Imperium:
1
A şıkkını seçiyorum. RP'yi yarın eklerim.
•
Imperium:
1
Londrada Llyod George ile görüşmesi bekliyorum. Fakat kendisi bana kapılarını açmıyor.
(Dostum özel mesaj alımın kapalı o yüzden anlaşmayı gönderemiyorum.)
Umarım bu yoğunluğunda bana zaman ayırır.
•
Imperium:
1
Son yaşanan gelişmeler sebebiyle ABD ile İttifak devletleri arasında Ateşkes yapılması sonucuna varılmıştır.Barış Konferansında alınan kararlar sonucunda bu karara varılmıştır.Seçim kararına varılıp Vatandaşlarımıza oy kullanma hakkı verilmiştir.Vatandaşlarımız bu kararı seçmişlerdir.Şansölye ile Konuşulmuş ve kendisi bunu kabul etmiştir.Belli bir süre ABD ile İttifak devletleri arasında ateşkes olacaktır.Tanrı bizleri korusun.
•
İleti Sayısı: 1,120
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
10
08-09-2017, 19:44
(Son Düzenleme: 08-09-2017, 19:45, Düzenleyen: Feldmarschal.)
Bizlerde savaştan yana olmadığımız göstermek için sadece Alsas-Loren i almak için savaşa giren bu Fransızlar bizi savaşa sürüklemiştir ABD nin ve halkının bu ateşkes teklifini kabul ediyoruz ve karasularımızda ABD bayraklı gemilerin ticaret yapmasını önemsiyoruz ve teklifimizi iletiyoruz Almanya ve Mihver devletleri her zaman dost eli uzatana barıştan yanadır.
•
Imperium:
1
Ticaret anlaşması reddedilmiştir.Savaştan bir süre uzak duracağımızı söyledik.Eğer ilişkiler böyle devam ederse daha uzun süre uzak kalacağız savaştan.
•
Imperium:
18
Pikacu mesaj alanin dolu olabilir
•
İleti Sayısı: 1,120
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
10
Tamamdır Sayın Bakan biz elimizi uzattık yinede her zaman ticaret için açığız sadece temsil ettiklerimi korumakla yükümlüyüm sizinle savaşmak istemeyiz derdimiz daha çok toprağımıza göz koyanlarla
•
Imperium:
1
Fransız hükümeti olarak Amerikayı anlayışla karşılıyor, her olaydan pay almaya çalışan Almanları ise gidişatları hakkında uyarıyoruz.
•