İleti Sayısı: 3,105
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
36
Fikir güzel ancak oyunun temel sorunlarına odaklanmamaları kafamda soru işaretine sebep oluyor. Sanırım uzun süredir beklediğim o temel sorunları gidermek gibi bir dertleri yok.
•
İleti Sayısı: 1,140
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
5
Bunu direkt almaktansa Crusader Kings III: Chapter II paketini aldım ekstra dlcler verdi. İyi mi ettim kötü mü bilmiyorum. Almaya niyetim yoktu aslında ama bu fiyat ön sipariş fiyatı gibi geldi 11'in dlc çıktığında bu fiyata alamayabilirim diye düşündüm bir de alayım dursun zararı yok dedim. Oynamaya vakit ayırabileceğimden değil ama Türkçe yama güncellenirse bir göz atılır. 22'sinde de Victoria 3 dlcsi geliyormuş. Eskisi gibi günde 18 saat oynayabiliyor olsaydım var ya üff.
Bilincin her türlüsü hastalıktır.
•
İleti Sayısı: 193
Üyelik Yılı: 2021
Imperium:
0
Bu DLC'den yapımcıların tam olarak ne beklediklerini anlamadım. Aile ve krallık yönetmeyle ilgili bir oyunda bu turnuvayla ilgili bir eklentinin derinlik katacağına inanmıyorum. Yan etkinlik olarak düşünülebilir ama ana bir DLC konusu olacak kadar aşırı zayıf. Daha farklı şeylere odaklanmaları gerekiyordu.
•
İleti Sayısı: 393
Üyelik Yılı: 2020
Imperium:
0
Satranç eventleri gelince Kasporov, Magnus Carslen gibi maçtan maça koşuyorduk şimdi de deli gibi turnuvalara koşacağız sanırım.
İleti Sayısı: 3,666
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
54
30-05-2023, 16:41
(Son Düzenleme: 30-05-2023, 16:41, Düzenleyen: Onur34.)
Beni öldürmeye gelen suikastçi ile sevişebildiğimi fark ettim. EKlenti kesinlikle parasına değiyor.
İleti Sayısı: 5
Üyelik Yılı: 2023
Imperium:
0
Şuan güncel Türkçe yama bu DLC yi kapsıyor mu ?
•
İleti Sayısı: 286
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
1
alıp almamak konusunda çok kararsız kaldım
'' Draco dormiens nunquam titillandus ''
•