İleti Sayısı: 2,270
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
17
Ya adamların elinde fikir yok değil zaten çok fazla fikir ve imkan var ama insan basiretsiz olunca olmuyor. ETW yi şu an tamamlayıp çıkartsalar o bile yeter. Mesela konu ve potansiyel olarak benim en iyi gördüğüm oyun ETW ve Napolyondur ama ikisi de bildiğin yarım, son günün akşamı yapılan ödev gibi olmuş.
•
İleti Sayısı: 2
Üyelik Yılı: 2023
Imperium:
0
Beyler ben herşeyi anladım da oyunun motoru olsun şekli olsun hadi o beceri istiyor o kadar beceriksizler ulan size tunç çağının bakır çağının ilgi çektiğini kim söyledi? Hayatımda ilgilenen şöyle bir tunç çağında bir devlet yönetsem diyen birini görmedim duymadım.
İleti Sayısı: 1,494
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
5
Öyle deme kardeşim Geç Bronz Çağı çöküşü İstanbu'a atom bombası atılması gibi fantastiktir, yansıtamamışlar. Lübnan'daki ekonomik kültürel havza nerede1!
İleti Sayısı: 361
Üyelik Yılı: 2023
Imperium:
1
19-12-2023, 07:23
(Son Düzenleme: 19-12-2023, 08:15, Düzenleyen: Númenorë. Toplamda 1 kere düzenlenmiş.)
Arkadaşlar lütfen plana sadık kalalım böyle umutsuz olmamızı ne yaparlarsa kötü birşey olacağını düşünmenizi istiyorlar böylece medieval 3 ne kadar kötü yaparlarsa yapsınlar hiç yoktan iyidir dememizi bekliyorlar.
Unutmayın plana sadık kalın. En kötü batarlar.
humanitas una debet esse; aliter evanescet.
•
İleti Sayısı: 180
Üyelik Yılı: 2020
Imperium:
1
Şu saatten sonra adam akıllı bir oyun çukarmadıkça totalwar oyunu almayacağım. Medieval 2 dışındaki bütün oyunlarda oyun sonuna yaklaştıkça oyun monotonlaşıyor. Adam bas savaş adam bas savaş başka oyunda hiçbir şey yok. Onun dışında oyunlarda hiçbir yenilik yok. Aynı oyunu farklı giysilerle tekrar piyasaya sürüyorlar. Adamların etrafa saçacakları çok paraları var ki beş para etmez saga oyunları çıkarmaya devam ediyorlar.
•