Güvenlik Hakkında
Az önce bilgisayarda 'MRT.EXE' adlı şeyi buldum.
Çalıştırdım. İsmi 'Microsoft Windows Kötü Amaçlı Yazılımları Temizleme Aracı' idi.
Sonra hızlı tarama seçeneğine bastım.
Bilgisayarı taradıktan sonra şu çıktı:
Tp0DSJ.png

Ben Windows'un kendi güvenlik programları işe yarar zannediyordum?
Je freier Maerkte sind, desto freier sind die Menschen
Ara
Warez sitelerinde takılmazsan yeter, takılırsan yetmez. Ha oralarda takıldıktan sonra avast esed vs. ne kadar yeterli gelir o da ayrı bir soru.
Ara
Eset smart securty+Güzel bir malware programı ile sorunu çözersin
Bilim hayattır ama onun dahi bilemediği tek şey kıyametin zamanıdır
Ara
(19-05-2020, 18:12)Voidian : Warez sitelerinde takılmazsan yeter, takılırsan yetmez. Ha oralarda takıldıktan sonra avast esed vs. ne kadar yeterli gelir o da ayrı bir soru.
Öncelikle teşekkür ederim.
Korsan pek kullanmam ve genel olarak karşıyım. Sadece arada sırada korsan film sitelerine girdiğim oluyor. Bu yaptığım da doğru değil ve kendimle çelişiyorum ama...
(19-05-2020, 19:49)korkusalan : Eset smart securty+Güzel bir malware programı ile sorunu çözersin
Sağ ol ama şu an ortada sorun yok.
Je freier Maerkte sind, desto freier sind die Menschen
Ara
Şu an olmaması ileride olmayacağı anlamına gelmez.Sırf malware kullanmadığım için pc'yi formatlamak zorunda kaldım
Bilim hayattır ama onun dahi bilemediği tek şey kıyametin zamanıdır
Ara

Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.