20-09-2017, 21:38
Almadığımız bir abo mu kaldı :D
Hanedan Oyunu: Medieval 2 - Hanedan Oyunu Töton Şövalyeleri (Tamamlandı)
|
20-09-2017, 21:38
Almadığımız bir abo mu kaldı :D
Önce Kholm ve Novgorod düştü..
Ardından oyun bize, dur artık yendin yeter, yıkma Danimarka ve Norveç'i dedi :D Ardından son hamleleri yapmadan önce son kalan rebel şehirlerini topladık ve hatta Tosno doğrudan teslim oldu. Visby'i devasa bir ticaret merkezi haline getirdik Danimarka son savaşını verdi ve kaybetti Barbar Norveçlilerin son sığınağı da ele geçirildi. Artık tüm Baltık bizim olmuştu. Buda eu4 mp teklifini reddederken :D @Merco @Aytaç @turkish lokum elinize sağlık beyler güzel oyun oldu ama fazla hızlı oldu. Çok iyi bildiğimiz vanilla haritalarda değilde, ilginç modlarda denemeler yapabiliriz. Bizi zorlayacak şeyler çıkacaktır. Veya bu hanedan oyunlarımıza bir tip kurallar getirebiliriz. Fikirlere açığız.
20-09-2017, 23:13
Aslında TES açabiliriz. @GaulTurk bu fikre bayılacaktır diye umuyorum. Ya da bir Third age açsak @JanissaryArcher ve @Emprecuss da katılabilir. Hatta EB2 de hotseat açamadık ama Hanedan oyunu açabiliriz.
TES Third Age ve EB2 aşırı zor olacaktır.
21-09-2017, 00:09
Son resimdeki Erkan abinin Eu4'e daveti beni bitirdi :D
21-09-2017, 00:25
Hocam istiyorsa katılırım.
Fikirlerine de aynen katılıyorum EB2 başlatalım zevkli bir şey olur, Makedonya ile İskender imparatorluğunu kurmak hedefimiz olsun very hardda tadı çıkacaktır. Aynısnını RTW de de yapabiliriz aslında
21-09-2017, 00:48
|
|