İleti Sayısı: 3,113
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
22
Mitolojiye Giriş - Fuzuli Bayat
•
İleti Sayısı: 762
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
3
Le Guin okumaya başlıyorum. Giriş kitabı olarak Mülksüzler ve Yerdeniz serisinin ilkini aldım. Mülksüzleri okumaya başladım. Çevirmeni takdir etmek lazım, kitap akıyor.
Vir sapit qui pauca loquitur
•
İleti Sayısı: 1,039
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
6
Hayvan çiftliğini okuyorum şuan. Oldukça güzel bir konusu var acayip sovyet eleştirisi var yalnız :D
Stalini domuz yapmaları vesayre başyapıt bir kitap olmuş.
Imperium:
3
İhsan Oktay Anar-Puslu Kıtalar Atlası
Aşağıdaki 1 üye Emirhan nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Emirhan nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Elefsar
İleti Sayısı: 52
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
0
The Witcher serisine başladım iki gün önce. Geçenlerde indirimdeydi 4 kitap, 77 Lira'ya almıştım.
•
İleti Sayısı: 8,090
Imperium:
71
Bioshock'un tüm oyunlarını oynadıktan sonra geçtiğimiz günlerde kitabına başladım. Bioshock: Rapture Şehri.
•
Imperium:
3
Dune Mesihi-Frank Herbert
İthaki’nin bilimkurgu klasikleri serisindeki kitapların ayraçları ve kapak tasarımı çok iyi.
•
İleti Sayısı: 11
Imperium:
0
Tüfek , Mikrop ve Çelik , henüz başlardayım o yüzden pek yorum yapamayacağım ancak iyi başladığını söyleyebilirim.
Aşağıdaki 1 üye Gerile3 nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Gerile3 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Elefsar
İleti Sayısı: 21
Imperium:
0
Çiçero kitabını okuyorum. Mutlaka okumanız gerek bir kitap.
•
İleti Sayısı: 61
Imperium:
3
Ay'a Yolculuk - Jül Vern
Ne yalan söyleyeyim o kadar fuzuli detaya giriyor ki aşırı sıktı. Bana ne Ay'ın Dünya ile arasındaki mesafenin fersah cinsinde değerinden.
•
Imperium:
3
Zaman Çarkına başlıyorum. Uzun zamandır almak istiyordum ama malum kitap fiyatları sınırlayıcı oluyor.
•
İleti Sayısı: 1,388
Imperium:
30
Euripides-Resos
Baya kısa zaten İlyada ve Odysseia okuduktan sonra bir bakayım demiştim bugüne nasipmiş.
трагедия
•
İleti Sayısı: 6,430
Imperium:
79
"Michio Kaku - Einstein'in Evreni" kitabını okumaktayım. Bilime yeni yeni giriş yapan bana bile hiç ağır gelmedi. Akıcı bir şekilde okunabiliyor. Einstein'in hayatı ve bilimsel buluşları bir arada anlatıldığı için okuyanı bıktırmıyor. Gayet sürükleyici bir anlatıma sahip. Kaku'nun popüler bilimin dev isimlerinden olduğu su götürmez.
•