16-03-2019, 22:08
Hangi modları kullanıyorsunuz? Özellikle grafik olarak.
Hangi modları kullanıyorsunuz?
|
16-03-2019, 22:08
Hangi modları kullanıyorsunuz? Özellikle grafik olarak.
17-03-2019, 00:38
Harita modu olarak Valrossens Graphical Redux kullanıyorum
Bayrak modu olarak Update Flag Improvement Pack kullanıyorum
17-03-2019, 13:34
FPS etkiliyor mu hocam ?
17-03-2019, 15:39
Bende etkilemedi fpsi ama kesin bir şey diyemem denemelisin
17-03-2019, 16:26
Modlar ile çok haşır neşir biri olarak favorilerimi yazayım.
1-Extended Timeline: +Mö.2 'den MS 2019'a kadar çeşitli tarihleri barındırması,yeni kurulabilen ülkeler eklemesi ile favorim 2-Extended Timeline Additional Diplomatic Actions: +Extended Timeline'ın DLC 'si diyebilirim.Spy Network'un 100 olunca Krali öldürme gibi aksiyonlar var.CK2'deki plot mekaniğinin eu4 te olması gibi. 3-Better HRE: +HRE için daha iyi bir menü seçeneği veriyor 4-Buy or Sell Monarch Points: +Para vererek monarch point almanızı sağlıyor. 5-Collapse Diplomatik Action: +Spy network kurarak ilgili ülkedeki unrest'i arttırıyorsunuz. 6-Europa Universalis III Music mod +Eu3 müziklerini eu4 te dinlemek için bu modu kullanıyorum 7-Extended Timeline Better Designer and Unlimited Points +ET 'de oyun açacaksanız ve custom nation yapacaksanız kullanabileceğiniz puanı sınırsız yapıyor. 8-Fitting Sabaton Music +Sabatonun pek çok şarkısını oyuna ekliyor. 9-Governments Expanded. +Hükümet biçimlerine eklemeler yapıyor.İyi çalışılmış bir mod. 10-HAREM : Heirs and Rulers Education Mod. +Bu modda Kralınızı veya varisinizi eğitime yolluyorsunuz.Bu sürede pek çok şeyde (prestij,ticaret,vergi vb) (-) puan yiyorsunuz. 11-Holy Order : New Subject Type +Eğer hristiyansanız yeni bir vasal tipi olusturabiliyorsunuz.Vasalınızı March yerine March'tan daha güçlü bir ülkeye dönüştürebiliyorsunuz.Bu yeni vasal çeşidi Tributary mekanikleri kullanıyor.Yani Bestow Gift yaparak Liberty Desire düşürmek mümkün. 12-Japan In Europe: +Yeni bulduğum bir mod.Japon adasını İberya'nın soluna yerleştiriyor. 13-No More Flu and Pick Your Religion +Artık ülkenizin dinini bir tık ile değiştirebiliyorsunuz. 14-Personal Unions For All Religions +Tüm Dinlerde Defender of Faith ve Personal Union mekanikleri açılıyor. 15-Play as Colonies. +Oyun içinde konsol ekranını açmadan koloninize geçip oynamanızı sağlıyor.Sonra tekrar ana ülkenize dönebiliyorsunuz. 16-RA:Regional Bonuses. +Mughals'daki Diwan mekaniği fethettiğiniz kültüre göre özellik kazandırıyor.Bu modda ise fethettiğiniz bölgeye göre özellik kazanıyorsunuz. 17-Recruit Wanted Advisors +Eu3 te danışman tablosundan istediğiniz özellikte danışman çağırabiliyordunuz.Bu mod size ihtiyacınız olan özellikte bir danışmanı çağırma imkanı sağlıyor.
17-03-2019, 16:52
(17-03-2019, 16:26)KARTAL : 4-Buy or Sell Monarch Points: Baya cringe modlar kullanıyormuşsun Kartalcım. Ama özellikle bu alıntı yaptığım mod ayrı bi cringe. Para vererek prestij falan da alabildiğin bir şeyler vardır sanırım.
Sic Parvis Magna
18-03-2019, 11:05
(17-03-2019, 16:52)altnkurt :(17-03-2019, 16:26)KARTAL : 4-Buy or Sell Monarch Points: Önceden daha fazla bakıyordum şu aralar pek vaktim yok yeni modlara bakamıyorum. Evet o mod baya cringe.Prestij alınabilen modu ben görmedim.
19-03-2019, 18:14
Çoğunu bilmiyordum hepsi de kullanabileceğim modlarmış teşekkürler.
İlk japan in europe deneyeceğim kesinlikle.
21-03-2019, 07:26
"7-Extended Timeline Better Designer and Unlimited Points
+ET 'de oyun açacaksanız ve custom nation yapacaksanız kullanabileceğiniz puanı sınırsız yapıyor." bu mod extendet timelinesiz oyundada çalışıyormu @KARTAL |
|