Harita Oyunu: European Kings
Yapabildiğim şehirlere lonca inşa ediyorum. Olmazsa ya da artarsa prestij Normandiya bölgesini alıyorum.

Bir de @HulkSpider03 yaptığı şeyin komik olduğunu sanıyosan komik değil. Oyunun bir düzeni var ve şuan attığın mesajlarla amacının trol olduğunu düşünüyorum. Yönetici gerekeni yapmalı.
Ara
(15-09-2016, 01:26)Justicar : Yapabildiğim şehirlere lonca inşa ediyorum. Olmazsa ya da artarsa prestij Normandiya bölgesini alıyorum.

Bir de @HulkSpider03     yaptığı şeyin komik olduğunu sanıyosan komik değil. Oyunun bir düzeni var ve şuan attığın mesajlarla amacının trol olduğunu düşünüyorum. Yönetici gerekeni yapmalı.

Hulk'a gereken şey yapıldı. Steamdan ne kadar zorladığımı tahmin edemezsin :P

Oyunun kuralını bozma aşamasında şöyle ; Yunanistanla sınırı olmadığından isterse Sikkim kere savaş açsın yine farketmez.
Askerlerini oraya çekemez. Yani EU4'de Inkanın Osmanlıya savaş açması gibi :D
Ara
Oyun eu4 sistemine göre ilerliyorsa protect te olmalı :)
Ara
(15-09-2016, 02:10)HulkSpider03 : Oyun eu4 sistemine göre ilerliyorsa protect te olmalı :)

Sana detayları anlattım cevap vermene gerek yoktu. Çok fazla müdahale etmek istiyorsan eğer o adama destek asker ya da prestij gönderebilirsin.
Ara
Oyunda prestij gonderme falan yoktur heralde para dedinya
Ara
(15-09-2016, 02:21)İlKeR : Oyunda prestij gonderme falan yoktur heralde para dedinya

Diğer forum oyunlarından alışkanlık. Prestij yoksa  (Y)
Ara
Prestij gonderme saçma değilmi
Ara
(15-09-2016, 02:32)İlKeR : Prestij gonderme saçma değilmi

Sonuçta hanedan oyunu. Her şekilde gönderebilirsin. Evlendirerek, ya da başka yönlerden. Bunlar zamanla eventler gelerek yerine oturacak şeyler. İlk oyundan çok da gelişmiş olmasını beklemek saçma olur çünkü problem oyunda değil oyunun karmaşıklığını anlamaya çalışan bir düzine insan olacaktır.  x-P
Ara
@momidik tek sen kaldın :D
Siyasette muhabbet... Hepsi yalan, palavra... 
Doğru sözü “Kül Tegin” kitabesinde ara... 
Ara
Prestij göndermek mantıklı bir hareket değil.
@Duman ın Turun eventi :
@Barbarossa nın şans eventi :
@İlKeR ve @Busbesman345 in savaş başlangıcı eventi :
Turun Haritası ve Oyuncu Mal varlığı :
En Ekonomist @ak_gandalf + 1000 asker
En Militarist @momidik ve @HulkSpider03 +40 prestij
En Emperyalist @PashaZade ve @Busbesman345 +1 random tüccar loncası

Tur Cumartesi Saat 14:00 'da bitecek. Sebebi ise şudur : Hatay'dan Kocaeli'ye doğru istikamet edeceğim. Bu sırada siz de birbirinizi yersiniz :D
Ara
Duman çok şanslı ya :/ ben il komünist olacaktım ;(
insanlığın kini geçecek, diktatörler yok olup gidecektir. halktan zorla aldıkları iktidar yine halkın eline geçecektir. ve insanlar ölmeyi bildikleri sürece, özgürlük yok olmayacaktır.
Ara
@Duman değil attığım zar adamını buldu :P
Ara
uff :P
insanlığın kini geçecek, diktatörler yok olup gidecektir. halktan zorla aldıkları iktidar yine halkın eline geçecektir. ve insanlar ölmeyi bildikleri sürece, özgürlük yok olmayacaktır.
Ara
VEDl2r.png
Bu 3 şehri alıyorum geçen tur aldığım 3 şehre de tüccar loncası inşa ediyorum.
Siyasette muhabbet... Hepsi yalan, palavra... 
Doğru sözü “Kül Tegin” kitabesinde ara... 
Ara
oylama yapıldı halk arasında ve

A Savas!!! % 55

B Baris % 45

Ozaman sen anladın
Ara
Şu an oyunu kazanma ihtimallerini yazıyorum. Tabi fikrimce. Kendi mi de çıkarttım :P 3 turda bir bunu göreceksiniz.

1-)
@ak_gandalf %20
2-)
@Ahrep %15
3-)
@Duman %10
4-)
@HulkSpider03 %10
5-)
@momidik %7.5
6-)
@Justicar %7.5
7-)
@Busbesman %7.5
8-)
@Barbarossa %5
9-)
@İlKeR %5

Arkadaşlar şunu söyleyeyim oyunun bina ve asker basma özellikleri var. Bunları bilmeyen arkadaşlar olduğu gökten zembille bana geldi. Haberiz olsun ?
Ara
@PashaZade   a şıkkını seçiyorum
lEZkDX.png
Kırmızı renk ile işaretlediğim yeri alıyorum. b1 b3 b4 b5 b6 b7 şehirlerine tüccar loncası yaptırıyorum.
Ara
A şıkkını seçiyorum,

Yapabildiğim her şehre lonca yapıyorum prestijim artarsa toprak alıyorum.
(15-09-2016, 19:19)Duman : A şıkkını seçiyorum,

Yapabildiğim her şehre lonca yapıyorum prestijim artarsa toprak alıyorum.

Toprağı ne tarafa doğru gönderdiğin önemli mi ? Random mu vereyim ? Toprak aldıktan sonra prestij artarsa lonca yapayım mı ?
Ara

Konuyu Okuyanlar: 57 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.