Harita Oyunu: Game of Westeros
Benim için uygundur.
[+] 1 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi.
B29lX9.png

O zaman güneye doğru devam.
Ara
Umuyorum ki güneyli dostlarım @Balder 'ın kendi kendine koyduğu kuralları tanımayacaktır. Yoksa bu onun üstünlüğünün kabulü olacaktır.

Toprak almıyorum.
Ara
Ben param yetiyorsa güneyimdeki yeri alayım yetmiyorsa almıyorum.
@Balder
@Kızılderili nin hanesine 3 toprak kendi hanesine 4 toprak fakat bizim hanemize sadece 2 toprağı mı uygun gördü ?
Bu sadece aptalların inanacağı bir anlaşma ben bu anlaşmaya asla imza atmam.
Feed Your Head !!
Ara
@Oberhauser

Bu yalan krallarlıklar bırak birbirlerini tanısınlar, kendi kurallarıyla oynasınlar. Sana doğu birliğini öneriyorum. Özgür adamlar Vakarianlar'la ile yan yana olmanı teklif ediyorum.

AJ0260.png
Ara
Katılmak istiyoruz. Daha detaylı hazırladıktan sonra yazacağım. Birisi biraz açıklayabilirmi bana? Tur mekanizması felan vs.

House Longsharks

Ara
(21-05-2016, 21:04)Oberhauser : @Balder 
@Kızılderili nin hanesine 3 toprak kendi hanesine 4 toprak fakat bizim hanemize sadece 2 toprağı mı uygun gördü ?
Bu sadece aptalların inanacağı bir anlaşma ben bu anlaşmaya asla imza atmam.

(21-05-2016, 20:52)Justicar : Umuyorum ki güneyli dostlarım @Balder 'ın kendi kendine koyduğu kuralları tanımayacaktır. Yoksa bu onun üstünlüğünün kabulü olacaktır.

Toprak almıyorum.

Ben sadece ülkemin güzel gözükmesini istemiştim :3 
  • Ben kuzeye olan ilerlememi durdurmam karşılığında geriye kalan bütün lordlara ittifak teklif ediyorum.Bundan sonra tek amacım güney içinde durmak olacak.
  • Kabul edenler edebilir yada etmeyebilir.Ama eğer kabul ederseniz size ona göre davranacağım.

Ara
Birisi katılıp katılamayacağım hakkında bir şey söyleyebilir mi ?

kv1YLr.jpg
Ara
Oyun sahibi Kızılderili ona PM atmalısın bence.Eğer oyuna girdiysende o adanın tamamını boyamalısın.
Ara
Ona söyledim tur bitimi yazarım dedi.
O zaman şöyle halledeyim.
Ara
250px-house_lannister.png

Darreth Lannister Rhineros Hanesinin teklifini kabul etmiştir. Güneyimi alıyorum.

aEy6G5.png
dragon-coin-king-jaehaerys-got-7.jpg

@Duman: 2100 D.G                                               
@Balder: 1100 D.G
@Justicar: 2000 D.G
@Oberhauser: 1500 D.G
@Kızılderili: 1400 D.G
@Royal Guard: 1100 D.G
@PashaZade: 7000 D.G

Bitiş Tarihi: Çarşamba 24:00
D99lQz.jpg
Ara
Bir yeri koloize etmemde problem var mıdır civar devletler?
Ara
250px-house_lannister.png

Mevcut yerleşim bölgelerimizdeki insanların refahını arttıracağız...

Darreth Lannister tarafından Lannister topraklarına haber salınmıştır.
D99lQz.jpg
Ara
@PashaZade toprakları hem dumana hemde bana 3 toprak mesafede orada başlaması mümkün değil yani.
@Kızılderili

Bu arada param yetersiz galiba o yüzden toprak alamıyorum.
Ara
Güneyimdeki toprağı alıyorum.
Hallettim.
D99lQz.jpg
Ara
O zaman bir başka oyuna katılırım.
Ara
@PashaZade 

Haritada benim boyadığım yeni yer veya 4 bölge kuralına uyan başka bir yeri seçebilirsin. Sen bilirsin.
D99lQz.jpg
Ara
Dorne bom boş alınabilir.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.