Hearthstone - Ekran Görüntüleriniz
Dikkat! Yoğun dram içerir.(son bosstu)

8YzZ67.png
[+] 2 üye Voidian nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Geçmiş olsun :)
Ara
Görsel

Whoops.
O nasıl oldu?
Ara
Mindgames diye bir Priest spell kartı var rakibin destesinden minion çağırıyor, Mage'in Deck of Wonders spellerinden birisi o büyüyü oynadı, ben de Spell Hunter oynuyorum destemde minion yok. Minion olmayınca "Shadow of Nothing" çıkıyor.
Şahane olmuş.
Ara
W7R92L.png

Full armor kasan taunt ağırlıklı Yip temalı bir deck yaptım. 2 tane faceless manipulator ile Yip sayısını artırıp minion yüksek manalı minionlar summonlatmaya çalışıyorum. Zor ama eğlenceli bir deck. En son 2 tane velen çıkması dehşet verici
Ara
nOa875.jpg
Güne Top-kek ile başladık.
76561198072997558.png
Ara
m2bNVY.png
Evolve/Adapt Paladin olsa cidden iyi olabilirmiş aslında :D
76561198072997558.png
Ara
Görsel

Spiteful'un Y'Shaarj çıkartması o Y'Shaarj'ın da desteden C'Thun'u çekmesi. :hearteyes:
Düşündüm de aslında göründüğü kadar iyi bir şey değil, Battlecry çöp olmuş oluyor.
Ve Medivh geri döndü.

Bu Karazhan Heroic gerçekten zormuş. Baya zamanımı aldı ama şu harika kart arkası için değer. 

76G845.jpg

PlbEg9.jpg
Ara
9mjXXo.png
Bu ne şimdi??
Ara
Eklenti çıktı serverlar yoğun indan oluyor. Sonra tekrar dene
Ara
Tess Greymane destesi rakip de Rogue ise çok boş oluyor.
0E3bP9.png
Oyuna girer girmez şu dust miktarını görmek çok iyi ya, 2500 geleceğini biliyordum ama yine de mutlu ediyor :D
tTRiYax.png
Ara
Ben de 1400 aldım.
Ara
Şimdi farkettim eğer o kartları craftlamış olsaydım, hem kartlar bende kalıcaktı hemde dustı geri alıcaktım zaten. Güzel exploit, blizzard farketmemeli :D
Ara
Hahaha aynen.
Ara
cz3Ve0.jpg

Bir tilki nelere kadir.

Konuyu Okuyanlar: 23 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.