Hearthstone - Jade Druid
Jade Druid
6920 Craft Bedeli 
13 Minyon
17 Büyü

Deste Türü: Jade

Bu aralar popüler destelerden biri Jade Druid. Bu desteyle zaten late game kaldınız mı %90 kazanıyorsunuz.Early Gamede de eğer rakibinizin minyonlarını öldürebilir ve oyunu late de taşırsanız oyun sizde fakat bu pekte kolay sayılamaz.

Asla ve asla başlangıçtaki Jade Idol'lerin  ikisinden de Jade Golem çağırmayın mümkünse  VMVRbP.png
Jade Idol'ın bir tanesini kısa süreliğine feda edip destenize 3 tane Jade  Idol gönderin.

Fandral Staghelm bu deste için çok önemli bir karttır. Eğer elinizde varsa ve elinizde Choose one
kartları da mevcutsa (Jade Idol, Feral Rage etc.) Fandralı koyup bu choose one kartlarını oynayabilirsiniz. Özellikle Jade Idol ile kombine olunca sizin için çok iyi olabilir aynı anda Jade Idol'dan 3 kere kopyalayıp aynı anda da Jade Golem çıkartmak size büyük avantaj sağlar.

Gadgetzan Auctioneer bu destenin kilit kartlarındandır. Özellikle oyun sonlarında 4 tane birden Jade Idol yardımıyla Jade Golem  çıkmanız için size ek avantaj sağlar.

Destenizdeki kartlar Jade Idol sayesinde hiç bir zaman bitmez. Eğer kartınız az ise Jade Idol'ı kullanarak destenize 3 tane Jade Idol kopyalayabilirsiniz. 

Innervate, Jade Blossom  ve Wild Growth kartları ile oyunun ilk bölümlerinde üstünlük sağlayabilirsiniz. Rakibinizin 3 manası var iken sizin 7 mananız olması size avantaj sağlar

Gel gelelim bu desteden çıkarabilceğiniz ve sonrasında ekleyebileceğiniz kartlara(kendi stilinizide oluşturabilirsiniz ben tamamen kendi düşünceme göre örnek veriyorum)

Barnes kullanıp Fandral Staghem Gadgetzan Auctioneer ya da Aya Blackpaw'i indirebilirsiniz. Barnes kesinlikle bu desteyle kullanılabilir diyorum
Destede zaten çok fazla büyü olduğu için Yogg Saron kartıda bu desteyle iyi gidebilir
Madam Goya kartını alıp Jade Sprit , Jade Behemoth Aya Blackpaw (varsa Yogg) destenize geri yollayabilir böylelikle bir kez daha Jade Golem üretebilirsiniz
Ironbark Protectore ile de Madam Goya kartları güzel iş çıkarabilir.
The Curator kartı bana göre bu desteye gereksiz 7 drop verip sadece 2 kart almak pek mantıklı gözükmüyor.
Primordial Drake kartlarından 1 tane olması bence yeterli

Sizinde eklemek istedikleriniz var ise ekleyebilirsiniz tabiki benim aklıma bu kadar geldi. Anlamadığınız bir şey olursa kesinlikle sorun bir şeyi yanlış öğrenmenizi istemem

Resim için @PashaZade ye teşekkürler :D 

[+] 1 üye Kher nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Ne kadar güzel bir deste. Barnes ve Ironbark dışında sanırım diğer hiç bir minion kartına sahip değilim. Sad.
[+] 1 üye Merco nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Zamanla toplarsın abi sıkıntı olmaz, abi sen baya hızlısın zaten 1 ay da 2800 altın biriktirip Karazhanı açan adamsın. Bu kartları toplamak da ne gayet basit :D
Ara
Eline sağlık. İlk bulduğunuz fırsatta jade idolü desteye gönderin demişsin, pro oyuncular genelde ilkini jade summonlamak için kullanır dikkat edersen. Amacı early gamede jadeleri güçlendirmektir.
[+] 1 üye Hammurabi nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Teşekkür ederim.

Asla ve asla başlangıçtaki Jade Idol'lerin  ikisinden de Jade Golem çağırmayın mümkünse Jade Idol'ın bir tanesini kısa süreliğine feda edip destenize 3 tane Jade  Idol gönderin.

Benim dediğim bu ben ilk jade Idolınızı hemen desteye gönderin demedim. Yanlış anlaşılma olabilir. Yukarıda şunu demek istedim 2 tane Jade Idolınızdan ikisinide summonlayıp Jade Golem çıkarsanız Sınırsız Jade Golem üretme hakkınız kaybolur. "Başlangıçtaki Jade Idol'lar" den kastım ise kopya olmayan orjinal olanlar yoksa bende biliyorum ilk gelenden Jade golem çıkılması gerektiğini
Ara
Uzun zamandır sağlam Jade'ler görmüyorum. Bunun nedeni Jade'in metadan düşmesi mi? Düştüyse yerini ne aldı? Pirate ve Quest Rogue'a karşı ne kadar etkili?
Ara
Jade metadan düşmedi diye biliyorum izlediğim yayınlardan söyleyebilirim ki Jade oynanıyor baya
Quest Roguye ve Pirate Warriora karşı iyi iş çıkartabilir Jade Druid hali hazırda zaten 16 armoru var earthendan da kaparsan bi şeyler 5 armor falan seni hayatta tutmaya yeter bence Ama Quest Rogue daha avantajlı gibi gözüküyor Jade Druide karşı Quest Roguenin jade druid matchupında fazla zorlanacağını düşünmüyorum

Edit1: Şöyle de diyebiliriz aslında Pirate ve Quest Roguye karşı Jade Druid oynarken oyunu late'e iyi bir canla taşırsan kazanırsınız
Ara

Konuyu Okuyanlar: 7 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.