İleti Sayısı: 8,090
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
71
Oyun sonu onu arkadaş ekleyip sormak dışında yok gibi. Deck Tracker kullanıyorsan ve rakibin destesindeki tüm kartları kullandıysa o şekilde destesini görebilirsin.
Aşağıdaki 1 üye reddga nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye reddga nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Gurt
İleti Sayısı: 6,430
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
79
Oyunda deste yaparken harfi harfine metaya mı uymak lazım yoksa kendi destelerimiz de iş görür mü?
•
İleti Sayısı: 12,365
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
100
Legend'e kasmıyorsan her türlü desteyle oynanabilir. Meta desteler daha çok rankta en üst seviyelere çıkmak için gerekli oluyor.
Imperium:
79
Bir de yeni başlayanlar için önerilen class var mı?
•
Imperium:
100
Aggro Hunter desteleri genelde ucuz oluyor. Ona bakabilirsin.
Imperium:
79
Neredeyse 3 maçımdan birinde bağlantının koptuğu hatasını alıyorum ve oyun yeniden başlatılıyor. İnternetimde hiçbir kesinti olmamasına rağmen bu hatayı alıp durmam normal mi?
•
Imperium:
79
Neden hasar veren büyüleri kendi hero'muz ve minion'larımız üzerinde kullanabiliyoruz? Bunun herhangi bir kullanımı var mı yoksa diğer büyülerden ayrı olarak hasar büyülerine istisna eklenmesi mümkün mü değil?
•
İleti Sayısı: 26,422
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
139
Kart metninde "düşman" demediği için. Yeri geldiğinde kullanımı olabilir ancak nadir.
•
Imperium:
79
Demon Hunter Prologue'da son boss olan Cenarius'u bir türlü yenemiyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir?
•
Imperium:
71
Oynayalı çok olduğundan tam hatırlamıyorum ama genel olarak Mulligan'da iyi el gelene kadar yeniden başlat. Outcast kartlarının efektini çalıştır. Sıkıntı olursa youtube'da nasıl yendiklerini de izleyebilirsin.
İleti Sayısı: 4,788
Imperium:
61
Fire mage jaina skinini nasıl elde edebilirim?
•
Imperium:
100
Jaina ile 1000 ranked veya arena galibiyetine ulaştığında.
Aşağıdaki 1 üye PCOyun nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye PCOyun nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Gurt
Imperium:
79
Golden kartların normallerinden farkı ne?
•
Imperium:
71
Sadece kozmetikler. Ek bir özellikleri yok. Sadece craftlaması daha pahalı. Aynı şekilde golden kartları kırmak da daha fazla dust verir.
Imperium:
79
Altınımızı neye harcamalıyız? Paket açmak için kullanmalı mıyız? Hangi eklentinin paketlerini açmalıyız?
•
İleti Sayısı: 26,422
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
139
Son setten paket alabilirsin, bir süre sonra önümüzdeki set için biriktirmeye başlamalısın. Her girdiğimde 10 winle çıkıyorum demiyorsan Arena'ya para vermemelisin.
•
Imperium:
71
Altını genel olarak son çıkan eklenti paketlerini almak için kullanman iyi olur. Tam sayı vermek zor ama en azından 25-30 kadar paket alman lazım. Bu da eklentinin tüm common kartlarını açmak demek oluyor.
•
Imperium:
79
Dust'ı sadece disenchant ederek mi kazanabilirim? Şu anda oynamadığım class'lerde çıkan kartları "Belki o class'i oynarım bir gün" diye disenchant etmiyorum ama bu yanlış bir tutum mu? Hunter oynuyorum bu arada.
•