İleti Sayısı: 1,120
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
10
Bence yapacağın taktik yer yer tutabildiğin yerlerin üstünden veya altından geri çekil içeri cebe giren düşmanı panzerlerle yukarı veya aşağı ilerleyerek çevir paket yap yani bu şeklide düşmanın panzerlerini yok edebilirsin
İleti Sayısı: 1,390
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
30
(10-10-2017, 17:53)Feldmarschal : Bence yapacağın taktik yer yer tutabildiğin yerlerin üstünden veya altından geri çekil içeri cebe giren düşmanı panzerlerle yukarı veya aşağı ilerleyerek çevir paket yap yani bu şeklide düşmanın panzerlerini yok edebilirsin
Tanklarım bile işlemiyor adamlar ne yaptıysa artık.
трагедия
•
Imperium:
30
Yarın yeni bölüm atacağım Almanları Berlin'e kadar ittim en sonunda Doğuda'da sabitiz Japonlarla toprak kapmaca oynuyoruz resmen. :D Berlin'i alamadım ama daha Almanlar hala çok güçlü ve Romanya İtalya gibi devletler'de benim sınırda.
трагедия
•
Imperium:
30
Yeni bölüm eklendi ilk konuya.
трагедия
•
Imperium:
30
IV.Bölüm eklenmiştir.
трагедия
İleti Sayısı: 382
Imperium:
6
Her şey güzel de neden tarihsel karakter portreleri yerine anime karakterleri?
"... Egemen sınıfın düşünceleri, bütün çağlarda, egemen düşüncelerdir, başka bir deyişle, toplumun egemen maddi gücü olan sınıf, aynı zamanda egemen zihinsel güçtür.."
•
Imperium:
30
(15-10-2017, 01:16)strateggy : Her şey güzel de neden tarihsel karakter portreleri yerine anime karakterleri?
Hep aynı yüzler sıkıldım değişiklik olsun istedim açıkçası.
трагедия
•
Imperium:
10
Okudum hepsini @ Faramir senin taktik istemene gerek yok zaten maşallah Berline yetiştin oldun :D ayrıca evet Hoi4 yüzleri değilde Hoi3 eski resimler tarihsel portreler olsa daha iyi olurdu Alexeş kim ötekiler kim yani bilmeyince olmuyo naçizane görüşüm :)
Imperium:
30
(15-10-2017, 15:00)Feldmarschal : Okudum hepsini @Faramir senin taktik istemene gerek yok zaten maşallah Berline yetiştin oldun :D ayrıca evet Hoi4 yüzleri değilde Hoi3 eski resimler tarihsel portreler olsa daha iyi olurdu Alexeş kim ötekiler kim yani bilmeyince olmuyo naçizane görüşüm :)
Alexei diye biri yok aslında oyunda da yok kendisi benim kurgulandığım bir karakter onu kafama göre cepheden cepheye atıyorum. :D :D :D Resimler evet Hoi3 gibi olsa ama hoi4 resimleri çok boğucu özellikle Rusların neyse zaten Oyunu bitirdim Japonlar kaldı bir tek Avrupa tamamen benim şuan Fransa filan hariç Almanya yıkılınca topraklar döndü direk.
трагедия
Imperium:
30
V.Bölüm eklendi.
трагедия
Imperium:
10
(15-10-2017, 15:54)Faramir : (15-10-2017, 15:00)Feldmarschal : Okudum hepsini @Faramir senin taktik istemene gerek yok zaten maşallah Berline yetiştin oldun :D ayrıca evet Hoi4 yüzleri değilde Hoi3 eski resimler tarihsel portreler olsa daha iyi olurdu Alexeş kim ötekiler kim yani bilmeyince olmuyo naçizane görüşüm :)
Alexei diye biri yok aslında oyunda da yok kendisi benim kurgulandığım bir karakter onu kafama göre cepheden cepheye atıyorum. :D :D :D Resimler evet Hoi3 gibi olsa ama hoi4 resimleri çok boğucu özellikle Rusların neyse zaten Oyunu bitirdim Japonlar kaldı bir tek Avrupa tamamen benim şuan Fransa filan hariç Almanya yıkılınca topraklar döndü direk.
Bende diyorum tarihi oyun diyince hep ters köşe yapıyosun :D:D:D Ellerine sağlık zaten asker yok karşıda Rush B (erlin) :D:D
Imperium:
30
(16-10-2017, 17:55)Feldmarschal : (15-10-2017, 15:54)Faramir : (15-10-2017, 15:00)Feldmarschal : Okudum hepsini @Faramir senin taktik istemene gerek yok zaten maşallah Berline yetiştin oldun :D ayrıca evet Hoi4 yüzleri değilde Hoi3 eski resimler tarihsel portreler olsa daha iyi olurdu Alexeş kim ötekiler kim yani bilmeyince olmuyo naçizane görüşüm :)
Bende diyorum tarihi oyun diyince hep ters köşe yapıyosun :D:D:D Ellerine sağlık zaten asker yok karşıda Rush B (erlin) :D:D
Tarihi gidecektim de yapay zeka bir süre sonra cıvkını çıkardı gene zevk alamıyorum oyundan Bükreş'e kadar elimi kolumu sallaya sallaya ilerledim resmen ondan sonra Almanya işgal altına girmeye başlayınca alman orduları hala pariste bekliyor bir kısmı gibi bir sürü absürt şey vardı Macaristan beni Almanya'dan daha fazla zorladı diyebilirim.
трагедия
•
İleti Sayısı: 2,493
Imperium:
47
Hoi4`un yapay zekasi berbat. Sovyetlerle bir oyun acayim dedim.Oyun basindan beri Fortlar yapiyorum nehir kiyisina Stalin Line olusturmaya calisiyorum.1940 da bir baktim sinirda dogru duzgun askeri bile yok.Cektim tum orduyu Almanya sinirina,savas acti defansta bekledim yine hareket yok.Saldirmaya basladim solugu Berlin`de aldim zerre zorlamadi.Zahmet edip Fransa`daki kuvvetlerini bile getirmedi beyefendi.Benzerini Almanya oyunumda da gormustum.Rus birlikleri cembere alindiklari zaman zerre kacmaya calismiyorlardi.Ozet olarak Hoi4`un yapay zekasi cok kotu.Mp disinda su haliyle 40 saatten sonra oynanmaz.
Aşağıdaki 1 üye Sezar nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Sezar nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Faramir
Imperium:
30
(16-10-2017, 20:14)Sezar : Hoi4`un yapay zekasi berbat. Sovyetlerle bir oyun acayim dedim.Oyun basindan beri Fortlar yapiyorum nehir kiyisina Stalin Line olusturmaya calisiyorum.1940 da bir baktim sinirda dogru duzgun askeri bile yok.Cektim tum orduyu Almanya sinirina,savas acti defansta bekledim yine hareket yok.Saldirmaya basladim solugu Berlin`de aldim zerre zorlamadi.Zahmet edip Fransa`daki kuvvetlerini bile getirmedi beyefendi.Benzerini Almanya oyunumda da gormustum.Rus birlikleri cembere alindiklari zaman zerre kacmaya calismiyorlardi.Ozet olarak Hoi4`un yapay zekasi cok kotu.Mp disinda su haliyle 40 saatten sonra oynanmaz.
Aynen öyle yani modlarla filan şey edeyim dedim ama oda olmuyor portreler filanda berbat ayrıca ama yapay zeka daha büyük eksik tabi ki hoi3 deki o zorluk yok bende 1 yıl çok zorlandım hatta 1 yıl bile değil 5 ay ondan sonra adamlar kendi kendilerini bitiriyor zaten Japonlar beni Asya'dan sıkıştırsa Moskovaya kadar hiç engel yok önlerinde zaten askerimde yok ama onlar bile resmen bıraktı beni gitti o derece bir ara 20 tümen filan çekeyim dedim ama zaten kolay oyun daha da kolay olur diye çekmedim artık zevk alamıyorum bir Kaiserreich birde Great War modu iyiydi ara sıra Road The 56 Modu da fena gelmiyor ama onun haricinde bende sıkıldım hep aynı döngü dün de Almanlarla bir oyun açtım Amerika savaşa girmeden 20 tümen Paraşütçüyle koskoca İngiltere düştü şaka gibiydi keza Fransaya'da sırf deneme amaçlı bir kaç bölgesine paraşütçü indirdim direk teslim oldular daha askerlerim Fransaya girmemişti bile şaka gibi acilen yapay zekanın düzeltilmesi lazım.
трагедия
Imperium:
30
Sondan bir önceki bölümde eklenerek Faşistleri Avrupadan sildik bundan sonra Japonyayı da bitirip bırakcağım sıkıldım nedenini ise uzun uzun yazdım hikayenin sonunda.
трагедия
Imperium:
10
haberler ard arda gelmiş zaten İtalyaya hiç şaşırmadım direk vermiş romayı :D ellerine sağlık bu arada doğu değil komple komünist almanya kur rekabet olmasın :D:D :D
Imperium:
30
(17-10-2017, 00:08)Feldmarschal : haberler ard arda gelmiş zaten İtalyaya hiç şaşırmadım direk vermiş romayı :D ellerine sağlık bu arada doğu değil komple komünist almanya kur rekabet olmasın :D:D :D
Çok sıkıldım artık yani biraz zorlar diyordum ama yok 6 ay öldürdü beni sonra kendisi intihar etti resmen üzdü...
трагедия
•
Imperium:
10
(17-10-2017, 00:33)Faramir : (17-10-2017, 00:08)Feldmarschal : haberler ard arda gelmiş zaten İtalyaya hiç şaşırmadım direk vermiş romayı :D ellerine sağlık bu arada doğu değil komple komünist almanya kur rekabet olmasın :D:D :D
Çok sıkıldım artık yani biraz zorlar diyordum ama yok 6 ay öldürdü beni sonra kendisi intihar etti resmen üzdü...
ya bence Almanyayı yediremedikleri için Hoi 3 deki gibi 1938 silahlarına geçiş yapıyo ya direkk yeniliyo Almanya onun için belki buda böyle bir sistemle işliyodur :D
Imperium:
30
Final bölümü eklenerek hikaye sonlandırıldı arkadaşlar bu saçma hikayeyi okuduğunuz için teşekkür ederim sıkılmasam dünya fethi yapardım ama harbiden çok sıkıldım oynarken yani Amerika Almanya'dan daha çok zorlardı Donanmam yok malum ama onuda çözerdik neyse okuyan takip eden herkese teşekkür ederim Alexei'ye ne olduğunu merak edenler Stalin savaştan sonra Kızıl Meydan'da Beyaz ata binerek geçti diye onu öldürttü.
трагедия
•
İleti Sayısı: 163
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
1
Olan Alexei ye olmuş :)
Ellerine sağlık.
Bir Japon Atasözü der ki:
Davranışlarınızı yönetin yoksa onlar sizi yönetir.
•
|