Hikaye: Kaybedilmiş Zaferler (Şimdi GOOGLE PLAY'DE!)
vJ5ElD.png
Güncelleme: 
20 Temmuz 2018 itibari ile Google Play Kitaplar'da!

*** PDF VERSİYONU ÇIKTI ***
Toplamda 501 Sayfa, 46000 kelime, 5.5 GB resmiyle 
Yüksek Kalite Resimli Versiyon İçin (151 MB): http://www.mediafire.com/file/89e8tbwy9t...ferler.pdf
Düşük Kalite Resimli Versiyon için Google Play Kitaplar (29 MB): (İşleniyor)

Japan.png
Kaybedilmiş Zaferler
Giriş
   Bu vakte kadar birçok hikaye yada AAR denemem oldu. Ama ilk defa birine başlarken heyecanlı ve hevesliyim. Japonya onun izole olmuş ateş çemberi onu diğer miğfer ülkelerinden ayırmakta. Onu daha bir çekici hale getirmektedir. Oyun boyunca elimden geldiğince tarihi gidecek ve elimden gelenin en iyisini ortaya koyacağım. Hikayenin ismini ise Manstein' in savaş sonrası tüm miğfer gurubunu özetleyen cümlesinden ilham alarak verdim. Bu hikaye de gerekirse son toprağa kadar direnecek yada Japonya isteklerini kabul ettirene dek savaşı sürdüreceğim.

Gelelim oyunun şartlarına, oyunda tek bir mod kullanıyorum, oda "better terrain map" isimli sadece haritanın grafiğini biraz daha belirgin hala getiren ufak bir mod. Bunun dışında oyunu normal zorlukta oynayacağım. Fakat bir kıstas var ki oda ABD' ye her türlü bonusu verdim. Olabilecek en zor ABD' ye karşı oynamaya çalışacağım. Ayrıca yeni 1,3,3 versiyonu ile (şunu yazdığım sırada BETA aşamasında) oyuna başlıyorum. Ki bu versiyonda yapay zekanın deniz savaşlarında ki hünerlerinin katlandığı bir versiyon olarak bizzat Paradox tarafından lanse edildi. 

Okuyan ve takip edenlere iyi vakitler dilerim..
69R497.png

BÖLÜMLER
Önemli!
Diğer bölümler aşağı iletilerde bulunmaktadır.

5gjzv5.png
[+] 16 üye napolyon94 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Kaybedilmiş Zaferler (Şimdi GOOGLE PLAY'DE!) - Yazar: napolyon94 - 21-02-2017, 14:28
Kaybedilmiş Zaferler (Tamamlandı) - Yazar: napolyon94 - 30-06-2017, 10:34
Kaybedilmiş Zaferler (Tamamlandı) - Yazar: napolyon94 - 20-09-2017, 21:35

Konuyu Okuyanlar: 14 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.