Hikaye: Tengri Biz Memen
Tengri.pngTengri Biz MemenTengri.png

Mongolia.png

Mogolistan...Yıllar önce Avrupada teröre neden olan Moğolistan....O büyük Borijinler... Şimdilerde Oyratlar ne derse onu yapan onların köpeklerinden başka bir şey değiller!Bu Moğolistan Cengiz Han'ın Timuçin Han'ın Moğolistan'ı değil!Bu Moğolistan büyük duvarı yıkmış Moğolistan değil!Herkes unuttu o şanlı günleri.Bizim yanımızda sadece tengri adına saldıran türkler bile... şimdi müslüman.Eski kağanlar Oyratlara yağ çekmekten ölüp giderken Oyratlar Moğolistan'ı tarihten silmeye çalışıyor.

Bunu sadece ben mi görüyorum?Moğollar ya savaşır yada ölür!Başkasının buyruğu altına giremez girmesi dahi teklif edilememeli!Ama şu hale bakın Moğolistan gidiyor....ölüme doğru.Oyratlar sadece kendilerini düşünüyorlar Mogolistanı ise gelir götür işlerine bakan gereksiz bir devlet sanki onlar olmadan yaşamayacağız gibi.Çoğu Moğolda Oyratlara inanmış.Moğolistan çürüyor....ölüme doğru.

Ama biri buna bir son verecekti.Borijin hanedanı yeniden yükselecekti.Peki bu kim olacaktı?!Moğolistanı kim kurtaracaktı?!Moğollar dahi Oyratların kölesi iken kim buna son verecekti?!Elbettte ben Jinong Borigin.
28px-Horde_unity.pngBölümler28px-Horde_unity.png

• ---
  • ---
  • ---
[+] 2 üye Macit nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Başarılar dilerim. Kolay gelsin. AE ye dikkat et ama :)
Ara
Oyunu şu an oynuyorum 16 yy ya gelmiş durumdayım.Ja Nederland ve Five Colonial Colonies başarımlarını aldım.Aslında ilk Hollanda olarak rekor kırabilirdim fakat Holanda olunda Kutsal Romadan çıkma durumu olduğu için Kutsal Romanın yağını biraz yiyip öyle çıktım.Teknoloji olarak oldukça iyi Askeri olarak Kara ordusu destek açıdan en iyi Donanması İngiltereye çıkartma yapıp çıkartma yapılan birliği çekebilecek kadar iyi.Ekonomi ise aynı anda 4,5 koloni kuracak kadar güçlü.Wide oluyordu herhalde az topraklı ama Deploment olarak sürekli gelişen çok iyi bir oyun çıkarıyorum fakat yakında batabilir oyun.
[+] 1 üye Macit nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
2 yeni hikayemiz oldu. İkisi de çok iyi.
G0kMNN.png
Ara
Liever Turks dan Paaps.
Ara
Burgundiya kralının ölümünden dolayı süre gelen ve neredeyse ölüme yüz tutmaktan vazgeçmeyen bir Hollanda hikyesi yerine kölelikten yeniden yükselecek bir hikaye daha çok sevilir diye düşündüm.

Ara

Konuyu Okuyanlar: 7 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.