hoi4 harita olmama sorunu
Fotoğraftada gözüktüğü gibi oyunu açtığımda harita gözükmüyor. Çözüm olarak yaptıklarım: Paradox Interactive klasörünü sildim, modları kaldıdım, dlcleri kaldırdım, fps map kurdum, driverları güncelledim. Oyun steam orjinal sürümüdür. Çözüm önerileriniz varsa teşekkür ederim.

https://drive.google.com/file/d/1_UzJ1a7...sp=sharing

view?usp=sharing
Ara
Steam'den oyun dosyalarını doğrulamayı denedin mi?
Ara
(13-03-2022, 12:23)BeRDuSH : Steam'den oyun dosyalarını doğrulamayı denedin mi?

denedim

önceden paradox launcher açılmadığı için crackli kullanıyordum sonra yeni güncellemeyle denedim açıldı acaba iki dosya birbirine karışmış olabilir mi?
Ara
(13-03-2022, 12:25)Muskodtafa61.5 :

denedim

önceden paradox launcher açılmadığı için crackli kullanıyordum sonra yeni güncellemeyle denedim açıldı acaba iki dosya birbirine karışmış olabilir mi?
Olabilir
Bilim hayattır ama onun dahi bilemediği tek şey kıyametin zamanıdır
Ara
(13-03-2022, 12:25)Muskodtafa61.5 : önceden paradox launcher açılmadığı için crackli kullanıyordum sonra yeni güncellemeyle denedim açıldı acaba iki dosya birbirine karışmış olabilir mi?

Ya renderlayacak şeye sahip değil bilgisayarın, ya da dosyalar karışmış dediğin gibi. Bence bir temiz kurulum yap, yine çalışmazsa ve cracklı indiriyorsan kurulum dosyalarının yanlarında gelen(varsa) directx gibi kurulumları tamamla(yoksa internetten son versiyonunu indirmeyi ya da aynı versiyonu bulmayı deneyebilirsin). Steamdan indirirsen zaten otomatik indiriyor, ordan oynuyorsan bu çözümü geçebilirsin.

Dediğim ikisinden biri de olmayabilir, ama aklıma gelenler bunlar.
Space-Background.gif
Ara

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.