İleti Sayısı: 261
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
1
Arkadaşlar selam.
Çıktığından beri Hoi4 oynuorum ara sıra. Bİr kaç aydır oynamamıştım. La Resistance ın çıktığını görünce indirip kurdum ama önceki sürümlerde omayan bir şekilde hayvan gibi kasıyor. Sebebi ne olabilir? Sıkıntı bilgisayarımdan mı acaba yoksa oyunun korsan olmasından mı?La Resistance ın crack ini daha önce hiç duymadığım bir ekip yapmış ondan olabilir mi?
•
İleti Sayısı: 895
Imperium:
13
İnfiltrate operasyonlarından gelen intel bonusu geçici mi?
•
İleti Sayısı: 895
Imperium:
13
Hindenburg kazasını engelliyormuş. Kutsal Roma reformu için önemli bir eventmiş.
•
İleti Sayısı: 2,020
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
28
Onu da soracaktım tarafsız olmama rağmen kutsal roma reform kararı açılmadı sanırım bu yüzden.Teşekkürler bilgi için
•
İleti Sayısı: 2,020
Imperium:
28
Kararı uygulamama rağmen kursal roma imparatorluğu kararı hâlâ gözükmüyor.Waking tiger eklentisine de sahibim.
•
İleti Sayısı: 8
Imperium:
0
Komutanlara özellik verdiğimde ( mesela ofansif doktrin ) ordu ekranında o özelliğin rengi kırmızı ve komutan bu özelliği kullanamıyor diyor. nedeni nedir?
•
İleti Sayısı: 8
Imperium:
0
Örneğin İtalya ile Türkiyeyi faşist yapacam ama tam olarak çözemedim. Bana adım adım ne yapmam lazım anlatırmısınız. ben yapmaya çalıştım ama 2500 gün sonra felan dedi :D En hızlı nasıl yapılıyorsa anlatabilirmisiniz.
Ayrıca bende en fazla 3 ajan oluyor. Her 5 güncellemede 1 ajan vermesi gerekirken vermiyor. Full ledim ama 3 ajanım var. İlla master ajan mı olmam lazım.
•
İleti Sayısı: 1
Üyelik Yılı: 2020
Imperium:
0
ispanya iç savaşında çok ilginç bir şekilde havanın cillop gibi olmasına rağmen her yerde -%90 weather penaltısı yiyorum. bu son güngelleme ile geldi. neden böyle bir penaltı yiyorum. bakın hava üstünlüğü değil, hava durumu penaltısı oyunda frıtına bile çıksa -%40 saldırı cezası alınıyor. durum herhalde faşist ispanya'nın kararlar ile saldırı bonusu aldığı yerler dışına saldırdığım için oluyor lakin bu durumdan benim tümenlerim neden etkileniyor hiç anlamış değilim. ayrıca cezayı da neden weather penalty yapmışlar? aydınlanmak istiyorım bişey bulamadım bu konu ile ilgili.
•