İleti Sayısı: 795
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
12
Aslında senin dediğin şekil daha güzel duruyor harita.Haçlı olmasın zaten birbirimize saldırmak zor olur bu sefer.Ben destekliyorum haritayı
•
Imperium:
12
Hocam herkes için sabit bir spy assasin koysak Balista heryere girse nasıl olur
•
İleti Sayısı: 1,463
Imperium:
24
O kırmızı çizgilerin ardına inilmiyor galiba anladığım kadarıyla ?Bir de modu indiriyoruz da kurulumu önceki retfofit gibi mi bir mübarek yardımcı olursa iyi olur.
•
Imperium:
12
Aynen sen direk kur o yerini biliyor :)
Aşağıdaki 1 üye etzel nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye etzel nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• iberkay
İleti Sayısı: 34
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
0
Hoşbulduk arkadaşlar. hotseat tecrübem fazla sayılmaz uzun zaman önce biraz oynamışlığım var. Kuralları bir kaç sefer okumam lazım maşallah ansiklopedi gibi yazmışsınız :)
•
İleti Sayısı: 213
Imperium:
6
Ben katılıyorum burdayım hala. Harita güzel gibi mod da güzele benziyor da benim tercihim crusades teutonic tarzı da oyuncu fazla olduğu için grand campaign oynuyacağız galiba :)
•
İleti Sayısı: 1,465
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
19
Şöyle birşey var ama İngilizce. İngilizce bilmeseniz bile yine de bir göz gezdirebilirsiniz. Bu videoda direkt kategorilere bölmüş, içindekiler kısmı gibi bir şey. Basit kısımları anlatmış işte, fort kurma vb gibi.
•
İleti Sayısı: 26,422
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
139
Thumbnail güzelmiş, CK2 duvarkağıtları, Game of Thrones, Lord of the Rings. :D
•
Imperium:
0
ne zaman başlıyoruz ? çok sabırsızım. :)
•
Imperium:
12
20-01-2017, 20:05
(Son Düzenleme: 21-01-2017, 00:43, Düzenleyen: etzel.)
Portekiz-İspanya-Emeviler 2 devlet seçilir
İngiltere-İskoçya 1 devlet seçilir
Fransa Direk seçilir
Hre-Danimarka 1 devlet seçilir
Polonya-Macar 1 devlet seçilir
Venedik-Milan-Sicilya 3 devlette seçilir
@W.K sen bir devleti seçerek başla kardeşim herkes bugün seçerse hemen kurdurabiliriz diye umuyorum.
Imperium:
0
Venedik i seçiyorum. Hayırlı olsun.
Aşağıdaki 1 üye W.K nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye W.K nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Aytaç