İleti Sayısı: 26,422
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
139
Aslında hotseat oyunlarında yeni oyuncular için bir hotseat rehberi fena olmaz her katılmak isteyen oyuncuya linkini atıp okutabileceğimiz. Aksi takdirde yıllarca hotseat yapmış kişilerle merak edip bir denemek istemiş kişiler arasında devasa bir oynanış farkı oluyor. En azından tecrübeli oyuncular yeni oyunculara kendilerinin de kullandığı taktikleri bu rehber aracılığıyla öğretebilir ve böylelikle hem oyunlar daha çekişmeli olur hem de yeni oyuncular bu gibi etkinliklerdeki oynanış uçurumundan dolayı etkinliklerden soğumaz.
•
İleti Sayısı: 795
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
12
Üstatlar varken bana düşmez diyorum.Ama ufak çaplı yazabilirim.Ancak kuralları mi açıklayayım yoksa taktik mi ya da 2 si mi
Aşağıdaki 1 üye etzel nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye etzel nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• GaulTurk
İleti Sayısı: 731
Imperium:
3
Bir şeyler değil çok şeyler kapsam iyi olacak da başka sefere artık, ülke mortingen oldu. Sıradan da çıkarılırsam iyi olur anlamı kalmadı pek oynamamın.
•
İleti Sayısı: 1,465
Imperium:
19
Vaaay anlaşma hee :D Şunu belirtelim biz HRE'ye saldıran taraf değiliz savunan tarafız :D şey olmasın yani saldırgan falan değiliz biz usul usul takılan bir devletiz :D :D
•
İleti Sayısı: 182
Imperium:
0
hahahah reyiz ayıp ediyon haaaa. Orada özellikle bundan sonra olacaklar için geçerli dedim ona :) . Seni hariç tuttuk yaniii
•
Imperium:
12
Fransa ve Bizans hariç bende belirteyim
•
İleti Sayısı: 3,510
Imperium:
51
Dongolayı bile almış aslında. Toparlanabilir gibi duruyor ülke :)
•
Imperium:
19
Pes etmek yerine devam edip kendini geliştirmeli bence de. Hotseat en iyi oynayarak öğreniliyor çünkü. Rakibinden öğrenirsin genelde her şeyi :D
•
Imperium:
12
Kayzer gönüllüleri müsterih olsun barış ortamını sağladık.Biraz toparlanma süreci lazım sadece.Kaybettiklerim kale olduğundan ekonomik açıdan sıkıntımız yok. :))
Aşağıdaki 1 üye etzel nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye etzel nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Aytaç
Imperium:
19
FW de aramıza yeni katılan arkadaşlar İskoçya'yı bir düşünmeli bence.
•
İleti Sayısı: 4,728
Imperium:
52
24-01-2017, 18:43
(Son Düzenleme: 24-01-2017, 18:43, Düzenleyen: GaulTurk.)
Aynen FW'den başka hotseat oynamak isteyenler için çok güzel bir fırsat İskoçya. İngiltere yok edildi ve ülkenin durumu çok iyi.
•
Imperium:
19
Bekliyorum biraz o zaman, oyuncu çıkarsa turu kendi oynar.
•
İleti Sayısı: 1,463
Imperium:
24
24-01-2017, 19:49
(Son Düzenleme: 24-01-2017, 19:53, Düzenleyen: iberkay.)
Ben katılabilirim fakat turu gece oynayabilirim.Kabul edecekseniz gece atarım
Aşağıdaki 1 üye iberkay nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye iberkay nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Merco