[HS] Medieval 2 - Imperial Hotseat
Versiyon ne olacak ? Orijinal değil oyunum .
Ara
Orijinal olmaması gerekiyor zaten, dolayısıyla sorun yok. 
Versiyon 1.3
Haçlı ve Cihad bana kalırsa oyunun dengesini bozuyor ve yanında bir sürü kural ihlali falan çıkıyor bana kalırsa sıkıntı. Bunlar için anket açılsa güzel olur aslında olsun mu olmasın mı ? :)
D99lQz.jpg
Ara
haklısın cihat ve haçlı seferine katılım yasaklanabilir.
"Şüphe sızıntılarını kesmenin en iyi yolu gerçek selidir."
Ara
(17-10-2015, 12:51)Duman : Orijinal olmaması gerekiyor zaten, dolayısıyla sorun yok. 
Versiyon 1.3

farketmiyor illegal yada orjinal olması 1,3 vesiyon oynaycaksak.

Cihad ve haçlı seferleri oyundaki dengeleri sağlayan seferler. olmasında daha çok fayda var.
Ara
Bende orjinal oyun var.

@Darkrad http://www.twcenter.net/forums/showthrea...tup-Guide)
Ara
Benim için hiç bir şey farketmez. Ne yasak onu söyleyin gerisine karışmayın :D
Ara
Oyuncular steamden beni ekleyebilir :

ID : alialperduman

Kuralları bu akşam kararlaştıracağız, açıkcası oyuncuları çok kısıtlayan bir kural olmasını istemiyorum ancak her türlü hile hurdanın da önüne geçmemiz gerekiyor. Duyduğum kadarıyla TWT'de bir hotseatte hile yapılmış ve hile açık unutularak bir sonraki oyuncuya save'in geçmesiyle bu durum açığa çıkmış, bu durumu bir inceleyip birbirine saygı duyan oyunculardan oluşan güzel bir kadroyla sadece bu değil daha bir çok hotseati eğlenceli bir şekilde düzenleyebiliriz.
Hile yapacak oyuncu varsa gitsin candy crush falan oynasin :D
Ara
Katılıyorum diyenleri topluca bi yazdım. önümüz netleşsin

1.Duman
2.Pirireis
3.Forgiven
4.Kızılderili
5.Merco
6.Raijin
7.Redtay
8.Tyler

9.Benpembe
10.Vivec

Benpembe ve Vivec bi yorum yazın arkadaşlar buralarda mısınız  :)

17 ulke var hangi 7 sini almıcaz?

Kurayı nasıl  çekeriz? 
Bunun dışında klasik kurallar var onları kopyala yapıştır kullanalım derim. yeni bişey ekleyeceksek tartışırız sadece.
"Şüphe sızıntılarını kesmenin en iyi yolu gerçek selidir."
Ara
İtalyanlardan bir ülke alınmalı sadece, oradan 2 ülke eliyoruz.
Geriye kalan gereksiz sayılabilecek 5 ülke ; Portekiz, Danimarka, Macaristan, İskoçya, Rusya olabilir.
(17-10-2015, 23:38)Tyler : Kurayı nasıl  çekeriz? 

Kura olması şart mı sizce?
Haçlı ve Cihad var mı ? Varsa Bizans için de haksızlık olur o yüzden elenebilir.
D99lQz.jpg
Ara
italyanlardan 1 ülke alınırsa eğer o ülke oyunu domine edebilir. İtalyanlardan en az 2 ülke alınmalı.
Onun dışında bazı ülkeleri kategorileştirirseniz işler kolaylaşabilir. Atıyorum fransa-ingiltere-iskoçyadan 2si seçilecek ya da portekiz-ispanya-emevi den 2si seçilecek gibi...
Ara
Oynanabilir ulkeler:

1. Emeviler
2. Ispanya/Portekiz (burda Ispanya daha kolay bence)
3. Iskocya/Ingiltere (Iskocya elini cabuk tutmazsa zor bence, Ingiltere daha iyi bir secenek)
4. Fransa
5. Almanya
6. Milan/Venedik (Milanin fazla genisliyecek bir yeri yok, kuzeyde Almanya ve Fransa var, burda Venedik daha iyi bir secenek bence)
7. Danimarka
8. Misir
9. Sicilya
10. Polonya/Macaristan (Polonya nin daha iyi suvarileri var)
11. Rusya (uzun sure AI karsi. Mogollar geldiginde biraz zor olabilir)
12. Turkler/Bizans (bunlar birbirini temizlemesi gerek, yoksa isin zor :D)

To get in the mood :D
Ara
Öyleyse ülke seçimine başlayalım. Eğer birden fazla oyuncu aynı ülkeyi yazarsa aralarında kura çekelim.

İngiltere
1. Fransa
2. Emeviler
3. Misir
Ara
Emeviler (Moors)
Ara
Venedik
D99lQz.jpg
Ara
Katılmak istiyorum. Sicilya
Ara

Konuyu Okuyanlar: 34 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.