[HS] Medieval 2 - Imperial Hotseat
rusya bizans sıkıntılı devletler , hre varken macar zayıf kalır bence mantıklı olanı seçmiş :)
Ara
Ben sicilya alamam mı ya mısırı hiç sevmem ):
Ara
Milan-Mısır arası değiş tokuş yapabiliriz.
Ayrıca diğer hotseatte turunu oynayamamışsın bir kontrol et.
(21-10-2015, 02:08)PiriReis : Rusya, sicilya, macaristan, danimarka, portekiz, bizans dururken Iskocaya gecmek de ne loo?

Danimarka ve macaristan hre varken çok etkisiz kalır. İtalya bu kadar kalabalıkken sicilya seçmek intihar etmektir, bizans ve rusyayı saymıyorum bile. En gereksiz devletler. Geriye portekiz ve iskoçya kalıyor. Ben de iskoçları sevdiğim için onu seçtim. Ha ayrıca açıklama yapmak zorunda da değildim, ama ingiltereyi oynayan arkadaşa kastım falan olduğundan değil, onlarla oynamak istediğim için seçtim.
Ara
devlet değiştriecekseniz ve adam sicilya olmak istiyorsa bence olsun. hre venedik milan italya için çok çok sıkışma oldu. milan yerıne sicilya rahatlatır italyayı.
Ara
Hala katılabiliyor muyuz? Sürüm 1.3

Surrender before you all die by the sword, for I do not wish you to perish.

- Imad ad-Din Zanghi
Ara
1.3'e sahip hotseat oyuncuları beni Skype'da eklemelidir. Oyunun Skype sohbet grubu olacak Imperial Hotseat isminde.

Skype ID : alialperduman
TurkJedi, Kızılderili ve Raijin oyuncuları Skype grubunda eksik. Tam olunca başlatacağız hotseati. 

Skype ID : alialperduman
Bu akşam v1.3'e sahip kadroyla tekrardan kura çekilecek, o zamana kadar Skype grubunda olmayan arkadaşlar beni eklesinler.
1.TurkJedi-------Türkler
2.Feanor---------Emevi
3.Merco----------İtalyan
4.Redtay---------Mısır
5.Tyler-----------İngiltere
6.Duman--------Fransa
7.efunkar--------Polonya
8.Kızılderili-------Kutsal Roma
9.Raijin-----------İspanya

İmperial Hotseat ülkeler kura ile skype dan belli olmuştur. Hayırlı olsun.
Ara
IMPERIAL HOTSEAT - KURALLAR
  • Oyuncular arası savaşlar [Genel] olarak taglanmış konuda resimle belgelenmelidir.
  • AI ile toprak alım satım eylemleri gerçekleştirilemez.
  • Kuşatma altındaki topraklar herhangi bir şekilde el değiştirilemez.
  • Her türlü bug ve exploit yasaktır.
  • Haçlı ve jihad opsiyonlarının kullanımları, AI'ın ilan ettiği haçlı ve jihadlara katılım yasaktır.
  • Kuralların ihlalinde ihlalin ağırlığına göre para cezası veya hotseatten uzaklaştırma uygulanır, gerektiği takdirde eski tura geri dönüş yapılabilir.
  • Prensesle general kaçırmak yasaktır.
  • Oyuncular sahip oldukları her 5 şehir için 1 casus ve 1 suikastçi kullanma hakkı elde ederler. Bir oyuncunun 5'ten fazla suikastçi ve casusu bulunamaz.
  • Bir bölgeye ikiden fazla fort inşaa edilemez.
IMPERIAL HOTSEAT - SAVEFILE

Ingiltere - @Tyler

http://speedy.sh/tqXm3/Imperial-1-England.sav
Byzantium2.pngDenmark2.pngEgypt2.pngEngland2.pngMilan2.pngMoors2.pngPoland2.pngPortugal2.pngRussia2.pngScotland2.pngSicily2.pngSpain2.pngTurks2.pngVenice2.pngFrance2.pngHre2.png
  • Bu konu altında sadece RP içerikli iletiler bulunabilir.
  • Savaş sonuçları, antlaşmalar ve diplomasi bu konu altında yürütülür.
Sayın Fransa Kralı

Size 3.tur sonuna kadar saldırmazlık anlaşması teklif ediyorum. 

İngiltere Kralı II. Tyler
"Şüphe sızıntılarını kesmenin en iyi yolu gerçek selidir."
Ara
France2.pngEngland2.png

Fransa Kralı Birinci Filip, İngiltere Krallığından gelen bu teklifi memnuniyetle karşılar ve kabul eder. İngiliz Askerleri Fransa Krallığının sınırlarına ve haklı genişlemesine saygılı olduğu müddetçe Krallıklar arası herhangi bir çatışma öngörmüyoruz. 
Tanrı sizinle olsun.
http://speedy.sh/BTYB5/Imperial-1-fransa.sav

Fransa 1.tur
"Şüphe sızıntılarını kesmenin en iyi yolu gerçek selidir."
Ara
Spain2.png  France2.png

İspanya Kralı Alfonso ,  Fransa kralı Philip i selamlar.

Aynı soydan gelen 2 devletin Antlaşması gerektiğini düşünüyorum. Oğlunun namı bizlere kadar geldi. Bir gün Soyumuza yakışır kral olacağından hiç şüphem yok.

Önerim şudur ki ; Pirene dağları aramızda sınır kabul edilecek olup, 10 yıl saldırmazlık ve ajan haraket yasağı teklifidir. Kabulünüz halinde çok mutlu olacagız.

Antlaşma için güzel kızlarımdan birisini Toulouse a gönderiyorum.
Ara
France2.pngSpain2.png

Selam olsun İspanyolların Kralı, İberya'nın hakimi kadim kardeşim Alfonso.
Saldırmazlık ve ajan hareket yasağı teklifinizi tabi ki kabul ediyoruz, Fransa çevre Krallıkların toprak bütünlüğüne her zaman saygı göstermiştir. Göstermeye de devam edecektir. 

Bu iki Krallık arasındaki olumlu münasebetin daimi sürmesi dileğiyle.
Tanrının ışığı sizinle olsun.
HRE 1

http://speedy.sh/f5p4N/Imperial-1-HRE.sav
http://speedy.sh/pjUPe/ImperialSpain1.sav

İspanya 1
D99lQz.jpg
Ara
http://speedy.sh/6pFtv/Imp-Venedik-1.sav
Ara

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.