İmparator Beni Elektor Yapmıyor 1200 Dev oldum hala Duchy'yim
Nasıl kendimi Elektör seçtiricem Burgundy ile başladım şuan 1200 devdeyim (Hatta bunun başarımı bile varmış fkfkfmfm) Kısaca Elektör olmak istiyorum
Avusturya müttefikim 200 yıldır falan
Ara
HRE içerisindeki birkaç Elektörü ortadan kaldırmaya çalışın.
" Hemen herkes tartışabilir, fakat güzel konuşabilmek herkesin yapabileceği bir iş değildir. "
Ara
(07-03-2021, 22:12)Dothor_ : HRE içerisindeki birkaç Elektörü ortadan kaldırmaya çalışın.
2-3 kere deneeim onu ama bir türlü beni seçmedi ilişkimde 200 aslında imparatora saldırsam tek başıma bile devirecek güçteyim de aklıma gelmişken sormak istiyorum HRE dağıtma olayını yapabiliyomuyum ben imparatorluk içerisinde olsam bile birde bütün elektörler ve imparator ile aynı savaştamı olmam gerek farklı savaşlar açık hepsinin başkentini akşam HREyi dağıtabilirmiyim
Ara
Din savaşlarında protestan tarafa geçersen ve kazanırsan direkt imparator olursun zaten. Biraz araştırmalarım sonucu elektör olma şansını artırmak için yüksek stability, düşük ae, imparatorla ilişkinin iyi olması, sınırdaş olmanız ve aynı dinden olmanız gbi gerekçeler sıralanmış ama yine de bunlara rağmen seçmeme ihtimali oluyor.
omnia fui et nihil expedit
Ara
Aynı savaşta olmaya gerek yok aynı anda başkentlerini işgal etmiş olmak yetiyor. Aslında hepsiyle savaşta olmaya da gerek yok elektörle müttefik olmak ta yetiyor.
Ara
Benim de başıma gelmişti. İsviçre oynarken imparator efendi beni bir türlü elektör yapmayarak malum duchy ile 1000 dev ol başarımını yaptırmıştı zorla. İmparator bazen taktı mı tam takıyor.
[+] 1 üye He be nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Florence oynuyordum utanmasam italya krallığı kuracaktım zatı şahaneleri beni elector yapmadı diye savaş açacaktım. Meğer sadece duchy ler oluyormuş .d
Ara
Elektör bir ülkeyi PU yapıp ilhak edince sen de elektör oluyordun galiba.
Je freier Maerkte sind, desto freier sind die Menschen
Ara
Bildiğim kadarıyla elektör bilr ülke inherit edilince elektörlük devir alınıyor. Sıradan yoldan ilhak ile elektörlük alınmaz. Asıl soruya gelince son yamalarda değişmediyse imparator tarafından elektör yapılma ihtimaliniz yok denilebilir. 4k saatim var sayısız kes hre içerisinde oynadım bir defa bile böyle bir olayla karşılaşmadım. İmparator genelde teokratik ülkelere elektörlük veriyor. Bir defasında sırf denemek için hre içerisinde tüm teokratik prenslikleri ilhak ettim. Ona rağmen bana elektörlük vermemişti.
Ara
Uzun ve Yorucu Diplomatik Hareketlerin ardından İmparatora sen misin misin elektör yapmayan diyip savaştım 7 düvele ve artık HRE yok :)
[+] 3 üye esatdemir098 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 7 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.