İngilizcesi olan bakabilir mi?
#1
Steam Support'a şunu sordum:
Merhaba,
Biliyorsunuz ki her Steam kullanıcısı aile paylaşımı yapma hakkına sahiptir.
Hangi durumlarda bu hak elimizden alınır?

Bana bu cevabı verdiler:
20200630_124516.jpg
Burada ne demişler?
Je freier Maerkte sind, desto freier sind die Menschen
Ara
Cevapla
#2
Ne dediğini anlamadık demişler. Family share hakkı asla iptal edilemez ama bunun bazı limitleri var, bazı oyunlarda family share hakkı bazı sebeplerden dolayı kullanılamaz demişler ve senden spesifik bir problemi detaylarıyla bir sonraki cevabında belirtmeni istemişler eğer böyle bir problemin varsa. Örnek veriyorum şu oyunu family share hakkımı kullanarak oynamak istiyorum ama oynayamıyorum şu hatadan bu hatadan dolayı vb. gibisinden.
Ara
Cevapla
#3
Alıntı:"Hakkın alınması" derken ne demek istediğinizi tam anlamadım. Aile paylaşımı hakları hiçbir zaman alınmaz ancak bazı kısıtlamalar vardır ve bazı oyunlar çeşitli sebeplerden dolayı paylaşılamaz.

Spesifik bir sorununuz varsa, sonraki cevabınızda detaylı bir açıklama yapın. Elimizden geldiğince yardımcı olmaktan memnun oluruz. 
IbnE9P2.gif
Ara
Cevapla
#4
İkinize de teşekkür ederim.
Je freier Maerkte sind, desto freier sind die Menschen
Ara
Cevapla
 




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi



Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.