İleti Sayısı: 2
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
0
Arkadaşlar hangisiyle en iyi şekilde kurulur?
•
İleti Sayısı: 162
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
0
danimarka. zaten tüm iskandinavya elinin altında. diger devletlerle bagımsızlık kazanmakla falan ugrasacaksın, üstüne bi de iskandinavyayı kontrol altına alcaksın.
•
İleti Sayısı: 515
Imperium:
3
iskandinavya kurmak için 20 admin teknolojisi gerekiyor o yıllara kadar hangi devletle oynarsan oyna zaten bütün iskandinavyayı almış olursun en kolay danimarka zaten hepsi elinin altında başlıyor dlclerin tamsa hangi dlc veriyordu hatırlamıyorum çağ hedeflerinin ilkinden danimarkaya özel bağımlı devletlerin özgürlük arzusunu %30 azaltan bir özellik veriyordu onu alıp livonya riga novgorod rusya bölgesinde rahat bir şekilde genişleyebilirsin güçlendikten sonra zaten isveç ve norveçin ne özgürlük arzusu olacaktır ne de onları destekleyen olacaktır
•
İleti Sayısı: 8,058
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
91
En kolay Danimarka olabilir ama kurulabilecek en iyi İskandinavya national idealardan dolayı İsveç'ten olur. Ek olarak en iyi İskandinavya hiç kurulmayan İskandinavya'dır. Çünkü gelen eventler vs. Danimarka ve İsveç'in eventlerinden çok daha kötüdür.
Sic Parvis Magna
•
İleti Sayısı: 3,510
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
51
Burda altından öğrendim eventi ben de açtım bı Danimarka oyunu. 20 yıl içinde holsteini 120 dev yaptım sonra inherit eventi geldi tertemiz. Bence baya mantıklı iş holsteine vermek.
•
İleti Sayısı: 70
Imperium:
0
Şans işi o geçen ki oyunumda birkaç yıl içinde öldü Holstein kralı hemen event geldi dünkü oyunumda 82 yaşına kadar yaşadı yüzsüz?
•