İsyan Sorunu
#1
Asyanın nerdeyse tamamını aldım ve 60 kadar doğrudan vasalım var. Hükümdar ölüp yeni varis hükümdar olduğunda, hemen hemen hepsi isyan ediyor. Vasallar ile aram bir ikisi hariç en az 70. Zaten her hükümdar değiştiğinde isyan çıkıyordu fakat bu seferini durduramıyorum. Feodal sisteme geçince ordular altın tüketiyor üç bin kadar altınım var fakat dayanmıyor. İşin içinden bir türlü çıkamadım. Bu isyanların çıkmasını nasıl engellerim? Ne olacaksa olsun diye oynayınca yüzde 70 toprak kaybediyorum. Bir akıl fikir istiyorum.

Edit: Save'e devam edemiyorum yahu yok mu bunun bir çözümü hile yapmak istemiyorum her seferinde.
Ara
Cevapla
#2
Krallıklara bölüp dağıtsan daha az vassalın olabilir hem vassallar ile ittifak yap ben öyle yapıyorum evlilik yoluyla veya diğer şekilde aile miraslarında isyan muhabbetiyle ilgili bir şeyler olması lazım onlarada bak
Ara
Cevapla
 




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi



Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.