İleti Sayısı: 3
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
0
oyunu oynadım kaydettim cıktım yeniden girnce kasmaya başladı nası çözüm bulabilirim :smiling:
•
İleti Sayısı: 8,058
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
91
07-02-2019, 14:05
(Son Düzenleme: 07-02-2019, 14:06, Düzenleyen: altnkurt.)
Bahsettiğin kasmanın oyundan kaynaklandığını düşünmüyorum. Özellikle Pdx oyunlarında oyundan çıkıp yeniden girince kasmak yerine kasan oyun daha da rahatlar. Arkaplanda farklı bir şeyler olması daha muhtemel. Arkada çalışan şeyleri kontrol etmeni öneririm.
Sic Parvis Magna
•
Imperium:
0
arka planda bişe yok oyunu sildim yükledim ilk kez başıma geldi
•
İleti Sayısı: 8,058
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
91
Hani oyunda kasma problemine çok denk geldim de tarif ettiğin tarzda oyunu kapatıp açınca artan bir kasma ilk defa duyuyorum. Oyunu silip yükledikten sonra olduysa düşürdüğün ayarlar tekrar normale dönmüş olabilir. Onun dışında şuan mı silip yükledin yoksa eskiden silmiştin de şimdi mi yüklüyorsun? Eskiden silmiştin de şu an yüklüyorsan arada gelen patchlerden dolayı kasmada artış olmuş olabilir. Aklıma bunlar geliyor.
Sic Parvis Magna
•
Imperium:
0
eu4 tü oyun bi güncelleme geldi ondan sonra kasmaya başladıgı forma yazma sebebim başkalarında da varmı acaba diye
•
İleti Sayısı: 37
Imperium:
0
Fast universales modunu indirin. 30 fps'den 60'lara çıktı. Acayip işe yarıyor.
Steam'de eu4 atölyesine girin, fast universales diye aratin. Universal kelimesini yanlış yazıyorum, farkindayım, siz düzgün yazın.