Kulüp: Strategyturk Masa Oyunları Kulübü
Ben bugün gelemiyorum maalesef.
Ara
Bugün @Aiakos @Athule @Selene @PCOyun @Val Thorne ile Uno, Codemasters ve daha sonra Game of Life oynadık. Son Game of Life oyununu @Val Thorne kazandı. Gelen herkese teşekkürler.

Gelecek hafta ne oynayacağımız sonradan kararlaştırılacak.
[+] 2 üye Ragnvaldr nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Bugün 20.45'te Pummel Party oynayacağız.

Ara
Oda kuruldu.
Ara
Bu hafta Pummel Party'de @Ayro kazandı. @Athule @Val Thorne @Sxario ve @Aiakos'a geldikleri için teşekkür ediyorum. Gelecek hafta Tabletop Simulator oynayacağız.

PummelParty_20230119_225941.jpg

Görsel
[+] 2 üye Ragnvaldr nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Yarın 20.00'de Tabletop Simulator üzerinden Catan oynayacağız.

Ara
(25-01-2023, 11:12)Ragnvaldr :
Yarın 20.00'de Tabletop Simulator üzerinden Catan oynayacağız.

Herkese açık mı ve sadece oyunu almak yetiyor mu?
Bilim hayattır ama onun dahi bilemediği tek şey kıyametin zamanıdır
Ara
Muhtemelen katılamayacağım, aksi taktirde belirtirim.
WhaW8Am.gif
Ara
Oyunun kitapçığı da burada arkadaşlar. Video yerine yazı tercih eden varsa bakabilir. Detay kurallara inmeye gerek yok, öğrenmek için ilk 4 sayfayı okumak yeterli.
Ara
(25-01-2023, 11:17)korkusalan : Herkese açık mı ve sadece oyunu almak yetiyor mu?

Oyunu almak yetiyor.
[+] 1 üye Ragnvaldr nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
(25-01-2023, 15:54)Ragnvaldr :
(25-01-2023, 11:17)korkusalan : Herkese açık mı ve sadece oyunu almak yetiyor mu?

Oyunu almak yetiyor.
Yarın görüşürüz o zaman :down_face: .
Bilim hayattır ama onun dahi bilemediği tek şey kıyametin zamanıdır
Ara
Oda kuruldu.

Oda adı: Strategyturk Masa Oyunular
Şifre: st

Ara
Bugün Catan oynadık. @Athule ve @Aytaç'a geldikleri için teşekkür ediyorum. 2 eli de ben kazandım.

Görsel

Görsel
[+] 3 üye Ragnvaldr nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Catan'ı ilk oynayışımdı. Öğrenmesi kolay ustalaşması zor bir yapısı var. Zar olduğu için haliyle şans faktörü de var ama kişinin verdiği kararlar oyunun gidişatını daha çok etkiliyor. İlk oyunda tabiri caizse rush yapayım derken ekonomide geri kaldım. İkinci oyunsa çok keyifli geçti. Ragn maden imparatorluğunu kurdu, ben koyun ithalat ve ihracatından sorumluydum, Aytaç da saman bölgelerini almıştı. Kimse de tuğla olmayınca kasayla baya bir alışveriş yapmak zorunda kaldık. En sonunda tam limana ulaşmıştım ki ragn oyunu bitirdi. İlk oyunda da ragn limandan sürüsüyle koyun ticareti yapıyordu. Limanların önemini biraz geç fark ettim. Genel olarak oyun baya hoşuma gitti, daha kalabalık bir şekilde oynama fırsatı buluruz umarım.
[+] 2 üye Athule nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Bu akşam saat 8'de Pummel Party oynayacağız.

[+] 1 üye Ragnvaldr nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Katılmaya çalışırım.
WhaW8Am.gif
Ara
Oda kuruldu.
Ara
Oynadığım en kolay Pummel Party oyunuydu.

image.png
WhaW8Am.gif
Ara
Hile hurdayla oyun kupalarını açalım dediler, PCOyun'a kazandırttılar. Athule'nin hakkı yendi.
Ara
PCOyun minigame'lerde baya marifetli çıktı. Ben henüz acemi olduğumdan minigame'lere alışıp Ragn ve PC'yi yakalamam biraz zaman alacak. Buna rağmen tahtada baya iyi iş çıkardığımı düşünüyorum. Ayrıca Aeschyli'ye de bir kupa verilmeliydi bence, tüm oyun boyunca canavarı tanklayarak büyük fedakarlıkta bulundu  :xd:
Ara

Konuyu Okuyanlar: 27 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.