26-05-2021, 21:12
Düzeltildi.
Lig: Hearthstone - Battlegrounds Ligi: İlkbahar 2021
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
27-05-2021, 15:24
Pazartesi son oyun gününde Dumanı geçip şampiyonluğu elinden almayı planlıyorum. Umarım RNGesus da yanımda olur.
27-05-2021, 15:25
Sürekli 3 maçtan ikisinde düştüğüm için yakında sonuncu da olurum herhalde, @Elefsar kendini zorla biraz da geç beni.
27-05-2021, 15:40
Onuncu gün sonrası sıralamalar ve puan tablosu.
31-05-2021, 20:21
Bu akşam ek dersim konulduğu için katılamayacağım.Yerime @reddga oynayacak kendisine teşekkür ederim.Etkinlik gayet zevkliydi, dersler ve bağlantı yüzünden birazını kaçırdım.Düzenleyen ve oyuncuların ellerine sağlık, iyi oyunlar dilerim.
31-05-2021, 23:58
Bugünkü oyunlarda sağlam complar kursam da saldırılar konusunda biraz şanssızdım. Yine de zevkliydi.
01-06-2021, 16:56
Benim ilk deneyimimdi. St mplerinde öğrenmeye başladığım oyunlara bir yenisini eklemiş oldum. Çoğu zaman erken oyunda harikalar yaratsam da 4. tierden sonrasında faciaya doğru sürüklendim genelde. En büyük dezavantajı kartların içeriğini bilmediğim için sürekli kart tanımı okuyup karar vermeye çalışmak ve bu süre içerisinde yetiştiremeyip eksik veya yanlış oynanmış bir deste ile sonraki rakibimle karşılaşmak oldu.
Diğer oyuncuları izlerden aramızdaki profesyonellere hayranlıkla baktım diyebilirim. Tüm kartları olabildiğince efektif kullanarak kombo üzerine kombo yapanlar, devasa güçte kartlar oluşturanlar, faker seviyesinde kandırmacalar uyarlayanlar, kale gibi deste kuranlar derken pek çok defa izlemekten daha çok zevk aldım. Tüm oyunculara teşekkür ederim. Son olarak, Duman Delenda Est!
01-06-2021, 17:22
On birinci gün sonrası sıralamalar ve puan tablosu.
On birinci oyun günü ile ligi tamamladık. Böylelikle 2021 Hearthstone Battlegrounds İlkbahar Ligi'nin 1.si @Duman oldu. Tebrikler. Bir sonraki ligde görüşmek üzere.
01-06-2021, 18:30
Çok eğlendiğim bir lig oldu. 2 oyun gününü kaçırmak zorunda kalmam benim için büyük bir talihsizlikti ama çok tecrübeli oyunculara karşı şansım zaten yokmuş. Battlegrounds benim için de lige başladığımda yeni bir oyun türüydü. Çabuk alıştım ve lig boyunca kendimi çok geliştirdiğimi düşünüyorum ama zaman zaman basit hatalar veya şans faktörüne yenik düştüm. Kazanan Duman'ı, ve diğer tüm katılımcıları tebrik ediyorum.
02-06-2021, 14:50
Son gün @Yasin Ahmet'in ilk oyuna gelmeyip şampiyonluk yarışını sabote etmesinin ardından birincilik hayalleri de suya düştü. Onurlu 2.liğimiz ile ligi bitirdik.
02-06-2021, 15:07
Yedinci oyuncuya muhtaçlık değil. Katılımcıların etkinlik saatinde başka oyunlar oynayıp katıldığı etkinliğe gelmemesiyle sorunum var.
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|