27-03-2019, 07:53
Bende resmi reddit'te gormustum oynamak isteyen varsa oynayalim kafamiza gore :)
Macera: Minecraft
|
27-03-2019, 07:53
Bende resmi reddit'te gormustum oynamak isteyen varsa oynayalim kafamiza gore :)
27-03-2019, 17:09
Yazın etkinlik yapılabilir, şu an insanların fazla zamanı olmuyor.
08-05-2019, 20:52
Minecraft'ın basit bir versiyonunu browser üzerinden oynanabilir yapmışlar.
http://classic.minecraft.net/
16-06-2019, 19:36
Gelmek isteyen olursa diye server açtım. 1.14.2
51.254.16.159:25577
Güzel bir konsept bulunursa bu ay içinde yeni bir "Minecraft" etkinliği açabilirim. İnsanların topraktan rastgele binalar dikmesi, faction bölgeleri oluşturup oradan hiç çıkmaması ve genel olarak griefing yapılması hoş değil. Ama öbür yandan da "Sandbox" türündeki bir oyunda kurallara boğulması eğlenceyi baltalıyor. Uygun kurallarla Roleplay yapılması şahsımca daha eğlenceli olur ama herkesin hoşuna gidecek bir konsept bulamadım. Fikirlere açığım.
Sinkaf-ül Tertibat
15-08-2019, 01:10
(14-08-2019, 17:31)Doraemon : Güzel bir konsept bulunursa bu ay içinde yeni bir "Minecraft" etkinliği açabilirim. İnsanların topraktan rastgele binalar dikmesi, faction bölgeleri oluşturup oradan hiç çıkmaması ve genel olarak griefing yapılması hoş değil. Ama öbür yandan da "Sandbox" türündeki bir oyunda kurallara boğulması eğlenceyi baltalıyor. Uygun kurallarla Roleplay yapılması şahsımca daha eğlenceli olur ama herkesin hoşuna gidecek bir konsept bulamadım. Fikirlere açığım. Bir kasaba/köy olsun orta halli gelişmeye de küçülmeye de uygun olsun.Ticaret,seçim,ham madde sağlayan bunu satan gibi sınıflar olsun ayrıyetten legal ve illegal bir grup olabilir veya onun yerine oyuncuların içerisinden biri katil olur ve onu bulmaya çalışırız vb.vb. fikirler geldi aklıma
İyi bir etkinlik fikri olarak aklıma sadece oyuna sadece birkaç belli başlı kurallar ile girmek geliyor. Onun dışında üyeler arasında belli aralıklarla oyun başlamadan bir başkan ve meclis üyeleri seçecek. Eğer başkanın aldığı kararlar meclisten geçerse onu kural olarak ekleyeceğiz, her oyuncu o kurallara uymak zorunda olacak. Örneğin bir başkan yeni vergi koyabilir, oyuncuların kurduğu bir partiyi yasadışı ilan edebilir, patates ekimini ve satışını devlet tekeline alabilir, kendinden önce gelen başkanın kurallarını kaldırabilir veya buna benzer şeyler (tabi ki "oyuncular bir yerde 10 dakika sabit kalacak." gibi uygun olmayan kurallar koymak dışında), artık kurallar o dönemin başkanına kalmış. Bunun yanı sıra eğer oyuncular örgütlenirse başkanı devirebilir, devrim yapabilir gibi şeyler. Açıkçası bence bu oyunun asıl noktalarını baltalamadan Roleplay imkanı sunuyor.
Sinkaf-ül Tertibat
04-03-2021, 00:18
Oyunun hangi versiyonunu satın almak daha mantıklı? Bir de hiç indirime girdiği oluyor mu?
04-03-2021, 00:22
Ben Java Edition'u öneriyorum. Oyunun hem en çok oynayanı olan sürümü, hem de modlamaya vs. de açık. İndirim konusunu detaylı bilmiyorum ama pek girmiyor diye duydum.
04-03-2021, 09:35
Ben de Java versiyonunu öneriyorum. Windows 10 versiyonu ile diğer mobil, konsol gibi diğer platformdakilerle beraber oynayabiliyorsun ama Java ile beraber oynayamıyorsun. Bunun yanında Windows 10'un tek artısı ray tracing olması. Modlar vs de var Java gibi ama Java kalitesinde değiller.
Minecraft'ın bir kere indirime girdiğini hatırlıyorum, o da 2 yıl önce 10. yılını kutlarken. https://www.speedrun.com/mc Yeni rekor. Son rekordan 40 saniye hızlı olmasının yanında craftingi ve verdiği kararları çok iyi. İzlemesi keyifli.
16-04-2021, 09:13
Yukarıdaki videoda güncellemeyi iki kısımda çıkaracaklarını söylemişler. Biri yaz güncellemesi diğeri yılsonu güncellemesi olarak ama tam tarih vermediler sanırım. @turkish lokum
|
|