İleti Sayısı: 26,410
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
139
Michonne rezalet bir dlc. Kötü karakterler, kötü hikaye, kötü anlatım. Kimin aklına sürekli bir şekilde kriz geçirip ölmüş 2 kızıyla ilgili hayaller gören psikolojik sorunları olan bir kadını ana karakter olarak oynatmak gelmiş bilemiyorum. Oyun içi gerçek insanlar gerçek sorunlarla yüzleşirken biz random bir şekilde ölmüş 2 kızımıza dair görüntülerle boğuşuyoruz tüm oyun anlamsız bir biçimde.
Oyunun en son ölen kızlarının hayalinin bulunduğu çökmekte ve yanmakta olan evde mi kalmak istersin yoksa dışarı çıkıp kurtulmak mı? şeklinde olması zaten skandal.
•
Imperium:
139
Yeni bölüm çıkmış, felaket kötü bir senaryo yazımı var bu sezon.
•
İleti Sayısı: 624
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
14
Oynaması eğlenceli ama vadettiği şeyleri vermeyen oyunlardan bir tanesi seçimlerimizin hikayeyi değiştirdiğinin iddia edildiği bir oyunda yan olaylar noktasında ki değişimlerden çok sonun da değişmesi gerektiğini düşünüyorum ben ki bunu 2. sezon da yaparak bizi umutlandırdılar ama sonra galiba GALİBA 3. sezonun başını da herkese aynı tutarak umutları da yıktılar dumanın da dediği gibi kötü bir hikaye de varsa 3. oyun da oyun baya gözümden düşer
•
Imperium:
139
4. sezonun ilk bölümü çıkmış.
3. sezon çok kötüydü.
•
Imperium:
139
Son sezonun 3. bölümü dün çıktı.
•
Imperium:
139
Geçtiğimiz günlerde son bölümü çıkmış. Final tuhaf geldi.
•