Make War Not Love 3
logo.png

14 Şubat'a kadar sürecek olan bu etkinlikte Company of Heroes, Total War : ATTILA ve Warhammer 40K oyunları yarışıyor.
Sürenin bitişine kadar çeşitli ödüllerin dağıtılabildiği bu etkinlikte, etkinliğin bitişiyle birlikte en çok oynanan oyunun bir DLC'si bedava oluyor.

Eğer Total War : ATTILA kazanırsa yeni duyurulan Slavic Nations DLC'si bedava olacak.

(16-02-2016, 19:25)Duman : Özellikle bu etkinlikle ilgili oyuncular arasında kullanılan kelimelerden ötürü (çok oyna çok kazan vb.) bir kafa karışıklığı var.  En son üstelik de bu gibi konularda bilgili olması gereken bir kişinin facebook üzerinde yanlış anlamayla etkinliği karalamasına şahit oldum dolayısıyla oyunculara bu konuda daha fazla (ve doğru) bilgi sunmak gerektiği kanaatindeyim.

1. Etkinlik süresince oyunların oynanma vakti hesaplanmıyor.
  2. Etkinilik süresinde oyunlarda yapılan ve kazanılan muharebelerin sayısı hesaplanıyor.
  3. Farklı oyunlarda farklı tarzda muharebeler farklı oranda zaman harcayabildiği için bu 3 oyun arasındaki rekabet, yapılan muharebe sayısıyla değil etkinlik öncesi ve etkinlik esnasında yapılan muharebe sayısının yüzde olarak ne kadar arttığıyla ölçülüyor.
Bunların yanı sıra Total War özellikle, eğer bir campaign oynuyorsanız ve savaşınızı %90 kazanacak gibi görünüyorsanız o savaşı autoresolve yapmak yerine girin 5dkda kazanıp çıkın katkınız bulunsun gibisinden bir öneride bulunmuş.

Bu mesajı da bilgilendirme maksatlı ilk mesaja ekleyeceğim.
Ben böyle başlıkla konu açsam direk damlarsın ama steamde.
Ara
Baslik guzel.
Ara
lva1dJ.jpg

Company of Heroes'tan Total War'a ayar : 

Hey Total War, giydiğin güzelmiş erkek için olanı da var mı?
Ayar falan değil bildiğin 'bullshit' bu. CoH rezil etmiş kendini.
G0kMNN.png
[+] 3 üye GaulTurk nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Company of Heroes'tan
Total War'dan
Özellikle bu etkinlikle ilgili oyuncular arasında etkinlikle ilgili kullanılan kelimelerden ötürü (çok oyna çok kazan vb.) bir kafa karışıklığı var.  En son üstelik de bu gibi konularda bilgili olması gereken bir kişinin facebook üzerinde yanlış anlamayla etkinliği karalamasına şahit oldum dolayısıyla oyunculara bu konuda daha fazla (ve doğru) bilgi sunmak gerektiği kanaatindeyim.

1. Etkinlik süresince oyunların oynanma vakti hesaplanmıyor.
  2. Etkinilik süresinde oyunlarda yapılan ve kazanılan muharebelerin sayısı hesaplanıyor.
  3. Farklı oyunlarda farklı tarzda muharebeler farklı oranda zaman harcayabildiği için bu 3 oyun arasındaki rekabet, yapılan muharebe sayısıyla değil etkinlik öncesi ve etkinlik esnasında yapılan muharebe sayısının yüzde olarak ne kadar arttığıyla ölçülüyor.
Bunların yanı sıra Total War özellikle, eğer bir campaign oynuyorsanız ve savaşınızı %90 kazanacak gibi görünüyorsanız o savaşı autoresolve yapmak yerine girin 5dkda kazanıp çıkın katkınız bulunsun gibisinden bir öneride bulunmuş.

Bu mesajı da bilgilendirme maksatlı ilk mesaja ekleyeceğim.
[+] 1 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi.
4b7qpq.jpg

İlk aşama tamamlandı. %0.3 lük bir fark ile WARHAMMER 40K : Dawn of War II kazandı.

İlk aşama için bedava içerik : http://store.steampowered.com/sale/makewarnotlove3

Bir üstteki mesajda da açıkladığım üzere, etkinlik esnasında yaşanan artış ölçülüyor ve ATTILA zaten oynanan bir oyunken Dawn of War 2'nin çok daha az popüler olmasının ona avantaj sağladığı söyleniyor. (örneğin popüler için rakam 10binden 15bine 5 binlik bir farkla %50 olurken, popüler olmayan oyun 2binden 4bine çıktığında 2 binlik bir farkla %200 olabiliyor)
[+] 1 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi.
JSR güzel oyun. Oynamayan varsa tavsiye ederim. XD

Peki bu verilen bedava içerikler oyundan oyuna göre değişiyor mu ? Yoksa hepsinde aynı mı ? Tahmin ediyorum farklı. XD Bedava oyuna "hayır" demeyiz.
Sinkaf-ül Tertibat
Ara
Warhammer 40K'nın kazanmasına sevindim.
G0kMNN.png
Ara
http://www.makewarnotlove.com/results.php

2. Aşama tamamlandı, Total War yine kazanamadı.

Sonuç olarak 2. aşamada Binary Domain, Streets of Rage 2 ve Condemned oyunlarının keyi için yukarıdaki linkten REDEEM PRIZE butonuna basıp e-mail adresini yazmanız yeterli.

(16-02-2016, 22:49)GeneralTzschück : JSR güzel oyun. Oynamayan varsa tavsiye ederim. XD

Peki bu verilen bedava içerikler oyundan oyuna göre değişiyor mu ? Yoksa hepsinde aynı mı ? Tahmin ediyorum farklı. XD Bedava oyuna "hayır" demeyiz.

Anladığım kadarıyla aşama aşama verilen bedava oyunlar değişmiyor, ancak etkinliğin sonunda hangi oyunun kazandığına göre 1 ana ödül veriliyor, o ana ödül de o oyunun bir DLC'sinin bedava olması. ATTILA kazansaydı Slavic Nations bedava olacaktı, Dawn of War 2 kazanınca ne bedava olacak bir fikrim yok.
Nedir bu DoW II çılgınlığı anlamadım gitti. Beleşi duyunca çöktüler oyuna bu kadar oynayanı yoktu steamda. Attila'ya yazık olmuş o kadar oynayanı olmasınra rağmen kazanamaması. Ne güzel bedava dlc alacaktık cry* cry*
76561198032000419.png
Ara
Dawn of War serisi efsanelerin babasıdır.
G0kMNN.png
Ara

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.