24-04-2020, 14:18
(Son Düzenleme: 28-04-2020, 17:46, Düzenleyen: MustafaPasha.)
Sicilyada vali yoktu idi kiliseler rahat ve mürehbehti sizde sicilyayı yönetiyordunuz.Halk mutluydu.Siz sicilyanın öz çocuklarıydınız sicilyadaki tüm çocukları beraber büyüyordu.Halkı korur garibanları doyururdunuz sokakta başı boş gezen madde bağlımlıları olan gençleri yoldan çevirir eğitirdiniz onları pislikten uzak tutardınız.Tek bir gecede düzen bozuldu.Çok zalim can almayı halkı katleden bir vali geldi.Halktan vergi diye haraç toplayan garibanın emeğine göz koyan bir vali idi.Siz mücadele ettiniz.Halkı meydanlara toplayıp nasihatlar verdiniz emeklerini paylaşmamalarını istediniz.Sicilyada sizin sözünüz geçiyordu.Halk dükkanlarının kapatılması ve evlerinin elinden alınması tehditi karşısında sizi desteklemeyi bıraktı.Sizi kendi elleriyle valinin dağıttığı silahlarla küçük adalara sürgün etti.Bir çoğunuz en sevdikleri öldü.Tabiki aranızda iyilerde vardı kötülerde kötüler bir suç imparatorluğu kurdu şehirin en önemli özelliği içki yasağı idi o yasağı delip çok büyük paralar kazandılar.
Savaşlar ve Şehirlerin işgali ile bazı özellikler alabilirsiniz.
1.Seviye Suç:2 Turda 1 yenilebilir 100 Dinar Gelir veya 25 çete üyesi alabilirsiniz
2.Seviye Suç:2 Turda 1 yenilebilir 200 Dinar Gelir veya 50 çete üyesi alabilirsiniz
3.Seviye Suç:2 Turda 1 yenilebilir 400 Dinar Gelir veya 100 çete üyesi alabilirsiniz
4.Seviye Suç:2 Turda 1 yenilebilir 800 Dinar Gelir veya 200 çete üyesi alabilirsiniz
5.Seviye Huç:2 Turda 1 yenilebilir 1600 Dinar Gelir veya 400 çete üyesi alabilirsiniz
1.Seviye Suç:2 Turda 1 yenilebilir 100 Dinar Gelir veya 25 çete üyesi alabilirsiniz
2.Seviye Suç:2 Turda 1 yenilebilir 200 Dinar Gelir veya 50 çete üyesi alabilirsiniz
3.Seviye Suç:2 Turda 1 yenilebilir 400 Dinar Gelir veya 100 çete üyesi alabilirsiniz
4.Seviye Suç:2 Turda 1 yenilebilir 800 Dinar Gelir veya 200 çete üyesi alabilirsiniz
5.Seviye Huç:2 Turda 1 yenilebilir 1600 Dinar Gelir veya 400 çete üyesi alabilirsiniz
Savaşta olduğunuz çete liderinden para ve adam açısından güçlüyseniz her tur artıyor.Bazen şıklardanda gelebiliyor.
Düşman çetesinden 20'den fazla adamınız varsa:Şehir Desteği her tur 10 artıyor.
Düşman çetesinden 50'den fazla adamınız varsa:Şehir Desteği her tur 20 artıyor.
Düşman çetesinden 100'den fazla adamınız varsa:Şehir Desteği her tur 50 artıyor.
Düşman çetesinden 200'den fazla adamınız varsa:Şehir Desteği her tur 100 artıyor.
Düşman çetesinden 20'den fazla adamınız varsa:Şehir Desteği her tur 10 artıyor.
Düşman çetesinden 50'den fazla adamınız varsa:Şehir Desteği her tur 20 artıyor.
Düşman çetesinden 100'den fazla adamınız varsa:Şehir Desteği her tur 50 artıyor.
Düşman çetesinden 200'den fazla adamınız varsa:Şehir Desteği her tur 100 artıyor.
1.Dikkatli ve özenli bir biçimde oynayalım.
2.Düşman çetenin şehirledeki desteği 100 olursa.Şehriniz isyan ediyor.Tek çare düşman çeteden fazla adamınz olması lazım.
3.İsminiz italyanca olursa iyi olur.
4.Ticaret Anlaşması yapabilirsiniz.
5.Tefecilik yaparak faizle borç verebilirsiniz.
6.Şimdiden uyarıyorum ben bir savaş çıkartabilirim dikkatli olun ama sizin rızanıza bağlı.
7.İttifaklar kurup tek 1 düşmana savaşabilirsiniz.
8.Konsey sistemine biat etmenizi istiyorum.
9.Oyun hikaye tarzı ilerlemektedir ve şıklıdır.
10.Diğer bölümlerin hepsini okuyun çok uzun değil.
11.Herkes 20 İtalyan Parası İle başlar.
2.Düşman çetenin şehirledeki desteği 100 olursa.Şehriniz isyan ediyor.Tek çare düşman çeteden fazla adamınz olması lazım.
3.İsminiz italyanca olursa iyi olur.
4.Ticaret Anlaşması yapabilirsiniz.
5.Tefecilik yaparak faizle borç verebilirsiniz.
6.Şimdiden uyarıyorum ben bir savaş çıkartabilirim dikkatli olun ama sizin rızanıza bağlı.
7.İttifaklar kurup tek 1 düşmana savaşabilirsiniz.
8.Konsey sistemine biat etmenizi istiyorum.
9.Oyun hikaye tarzı ilerlemektedir ve şıklıdır.
10.Diğer bölümlerin hepsini okuyun çok uzun değil.
11.Herkes 20 İtalyan Parası İle başlar.
Bu konseye üye olabilmek için mutlaka üye olmanız gerekir.Eğer komşunuzdaki çeteler üye olursa sizin gücünüz azalır ve dezavantajlar alırsanız.
Fedai:1.Seviye suçlu olmak mecburidir.Savaş'lara dahil olabilir.Müttefikler edinebilir.Tefecilik yapabilir.
Kaçakcı:2.Seviye suçlu olmak mecburidir.Karaborsa'da Hile oynamaya yapabilir.
Tetikçi:3.Seviye suçlu olmak mecburidir.Polise Rüşvet Verebilir.
Sağ Kol:4.Seviye suçlu olmak mecburidir.Endüstri edinebilir.
Baba:5.Seviye suçlu olmak mecburidir.Şehirlere yasak getirebilir.
Fedai:1.Seviye suçlu olmak mecburidir.Savaş'lara dahil olabilir.Müttefikler edinebilir.Tefecilik yapabilir.
Kaçakcı:2.Seviye suçlu olmak mecburidir.Karaborsa'da Hile oynamaya yapabilir.
Tetikçi:3.Seviye suçlu olmak mecburidir.Polise Rüşvet Verebilir.
Sağ Kol:4.Seviye suçlu olmak mecburidir.Endüstri edinebilir.
Baba:5.Seviye suçlu olmak mecburidir.Şehirlere yasak getirebilir.
Kural açık ve net kalabalık olan çete sizi yener.Dikkat etmenizi öneririm
Bir siteden zar atıyorum.Her Çete üyesi 1 hasar veriyor.
1d100=100 Birlik Saldırıyor/1 Adam 1 hasar veriyor.
Max 100 Zar Atıyor.
Örneğin:Bazen 100 üzerinden zar sayısı 43 ölüyor yani 43 adam kaybediyorsunuz.Birazda şans bağlı sonuçlar değişkenlik gösterebiliyor.
Yöntem ve fikir için @Yasin Ahmet 'e teşekkür ederim.
"Benim daha iyi bir hikaye yazmam için özelden söylemeniz gerekiyor"
Bir siteden zar atıyorum.Her Çete üyesi 1 hasar veriyor.
1d100=100 Birlik Saldırıyor/1 Adam 1 hasar veriyor.
Max 100 Zar Atıyor.
Örneğin:Bazen 100 üzerinden zar sayısı 43 ölüyor yani 43 adam kaybediyorsunuz.Birazda şans bağlı sonuçlar değişkenlik gösterebiliyor.
Yöntem ve fikir için @Yasin Ahmet 'e teşekkür ederim.
Gizli bir şekilde diğer mayfa üyelerine saldırabilir onların şehirlerine rahatsız verebilirsiniz.
Not:Ben oynamacağım için güvenebilirsiniz.Kesinlikle gizli kalacaktır
Not:Ben oynamacağım için güvenebilirsiniz.Kesinlikle gizli kalacaktır
Ben bir ticari mal ekleceğim ve ona bir değer biçeceğim şansa bağlı bir olay.
Örneğin işgal ettiğiniz şehirlerden gelen ürünler var ve üretim devam ediyor.Stok yaptınız.Hepsi borsada satmak istiyorsunuz.
Biraz şansa bağlı oluyor.Bir fiyat biçiyorsunuz bir denge olucak.Örneğin kontrol ettiğiniz şehriniz şarap üretiyor.10000 Tane şarap ürettiniz bunun borsada değeri 1000 İtalyan parasıdır.Borsada % Değerleri biçiliyor.
%70 Daha fazla para alıyorusunz yani 1000 İtalyan parası %70 'i 700 Ediyor Yani 700 İtalyan Parası kardasınız.
Örneğin işgal ettiğiniz şehirlerden gelen ürünler var ve üretim devam ediyor.Stok yaptınız.Hepsi borsada satmak istiyorsunuz.
Biraz şansa bağlı oluyor.Bir fiyat biçiyorsunuz bir denge olucak.Örneğin kontrol ettiğiniz şehriniz şarap üretiyor.10000 Tane şarap ürettiniz bunun borsada değeri 1000 İtalyan parasıdır.Borsada % Değerleri biçiliyor.
%70 Daha fazla para alıyorusunz yani 1000 İtalyan parası %70 'i 700 Ediyor Yani 700 İtalyan Parası kardasınız.
Her tur %10 Faiz Ekleniyor ve Faizler tur bası hesaplanıyor.1 Tur =%10 Faiz ediyor.Yani 1 turluk 1000 İtalyan Parası borç verdiniz Diğer Tur 1100 Kazanıyorsunuz.
Ayrıca sizde borç vermeyi teklif edebilirsiniz.
Ayrıca sizde borç vermeyi teklif edebilirsiniz.
1 Çete üyesi:10 İtalyan Parasıdır.
Şuanda Herkesin Gelir Gider Tablosu sabittir.Gelecek Tur Ürettiğiniz Ürünler Hesaplaancak ve isterseniz kara borsaya gidicek.
Sarı Bölge:Şarap,Lüks Mobilya üretir ve Şehirde Buhar türbini Mevcuttur Üretir +100 Olarak Sabittir.
Açık Kırmızı Bölge:Balık,Deniz Depoları üretir Şehirde Buhar türbini Mevcuttur Üretir +100 Olarak Sabittir.
Koyu Kırmızı Bölge:Tütün,Kenevir Üretir Şehirde Tarım arazileri Mevcuttur Üretir +100 Olarak Sabittir.
Turkuaz Bölge:Demir,Kömür Üretilir Şehirde Buhar türbini Mevcuttur Üretir +100 Olarak Sabittir.
Siyah Bölge:Çay,Kakao Üretilir Şehirde Tarım arazileri Mevcuttur Üretir +100 Olarak Sabittir.
Mavi Bölge:Pamuk,Kahve Tarım arazileri Mevcuttur Üretir +100 Olarak Sabittir.
Elektrik:Bu Teknonoji Açmak için 1000 İtalyan Parası Gerekir.Üretiminiz:+200 Artar.
Su Tekerleği(Tarım Arazileri için geçerlidir):Bu Teknonoji Açmak için 1000 İtalyan Parası Gerekir.Üretiminiz:+200 Artar.
Yanmalı motor:Bu teknonojiyi açmak için Elektrik gerekir ve 2000 İtalyan Parası.Üretiminiz:+400 Artar.
Su Değirmeni(Tarım Arazileri için geçerlidir):Bu Teknonoji Su tekerleği ve 2000 İtalyan Parası Gerekir.Üretiminiz:+400 Artar.
Su Tekerleği(Tarım Arazileri için geçerlidir):Bu Teknonoji Açmak için 1000 İtalyan Parası Gerekir.Üretiminiz:+200 Artar.
Yanmalı motor:Bu teknonojiyi açmak için Elektrik gerekir ve 2000 İtalyan Parası.Üretiminiz:+400 Artar.
Su Değirmeni(Tarım Arazileri için geçerlidir):Bu Teknonoji Su tekerleği ve 2000 İtalyan Parası Gerekir.Üretiminiz:+400 Artar.
Karakterinizin Adı:
Karakterinizin Ailesi:
İstediğiniz Bölge:
Karakterinizin Hikayesi:
Karakterinizin Özelliği:
Karakterinizin Görevi:
Alabileceğiniz görevler
Vali(Tek Bir Kişi alabilir)
Mayfa:Herkes Alabilir.
Karakterinizin Ailesi:
İstediğiniz Bölge:
Karakterinizin Hikayesi: