Microsoft teams
microsoft teasmte hiç bir şiekilde ekibe katılamıyorum ekip kodunu doğru girdiğim halde  Bu kodla bu ekibe katılma sağlanamadı. Kodu yeniden kontrol edin veya başka bir kod deneyin.

böyle bir yazı çıkıyor ne yapacam
Ara
Biz ekiplere kod ile katılmıyoruz, hocalar kendisi bizi ekibe ekliyor. Bazıları bir şekilde ekibe alınmamış oluyor hocaya Teams üzerinden mesaj atıp kendilerini eklettiriyorlar. Yani ekibi kurandan kendini ekletmeni rica edersen sorun çözülür diye tahmin ediyorum.
Ara
valla hoca link bırakmış ekip koduda bırakmış ama linke tıkladığımda katılmamış oluyorum kodu girdiğimdede o yazı çıkıyor @Voidian hocam
Ara
Dediğim gibi bence hocaya Teams veya başka bir şekilde ulaşmaya çalışmak bana en hızlı çözümmüş gibi geliyor. Çünkü kendileri manuel olarak ekleyebiliyorlar.
[+] 1 üye Voidian nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
@Voidian hocam hocayla konutum beni manuel olarak ekledi ama ben göremiyorum nereye eklediğini yada nasıl eklediğini hiç bir bişey ok teamste
Ara

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.