[MOD] Civilization 6 Türkçe Yama - Nxtime
Arkadaşlar Türkçe yamaya sıfırdan başlamayı düşünüyorum. Yardım etmek isteyenler varsa özel mesaj yoluyla veya alper.okur@outlook.com mail adresiyle bana ulaşabilirler. Sıfırdan başlama nedenim arkadaşların yapmış olduğu Türkçe yama oyunun orjinali üzerine editlenmiş olmasıdır. Yani yeni bir dil (Türkçe) eklemek yerine İngilizce dilini (en_US klasörünü) Türkçeye çevirmişler, maalesef ki aynı anda hem Türkçeyi hem İngilizceyi kullanamıyorsunuz. Bu yüzdendir ki oyunu güncellediğinizde de bazı yerler Almanca oluyor. Bu sorunun ortadan kalkması için Türkçeyi yeni bir dil olarak ekleyip ikinci dili yani destekleyici dili İngilizce olarak tanıtmamız gerekiyor. Oyunun diğer dilleri yaklaşık 45-52 bin arası satırdan oluşmaktadır. Eğer ki bu işi yapabilirim diyen varsa yardımcı olursa hızlı bir şekilde bitirmeye çalışırız.

Not: Sürüm versiyonu 1.0.0.262 üzerine yapılacaktır. Yukarıdaki sistem ile her sürüme uygun olacaktır ve oyunun ileri ki orjinal güncellemelerinde de sadece tek bir dosya değiştirerek hızlı bir şekilde kaldığımız yerden (DLC sürümleri hariç, onlar ekstraya giriyor) devam edebileceğiz. Oyuna orjinal güncellemeleri yükleseniz dâhi Türkçe olan yerler değişmeyip, yeni eklenen yerler İngilizce olacaktır. Böylelikle hiçbir uyumsuzluk sorunu yaşanmayacaktır.

Not 2: Eğer ki yardım edebilecek kimse çıkmazsa, maalesef ki yamayı tek başıma yapmam uzun bir süremi alacağı için hiç başlamayı düşünmüyorum.
[+] 1 üye Alper Okur nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Civilization 6 Türkçe Yama - Nxtime - Yazar: nxtime - 25-02-2017, 02:37
Civilization 6 Türkçe Yama - Nxtime - Yazar: ruh adam - 03-03-2017, 21:26
Civilization 6 Türkçe Yama - Nxtime - Yazar: marte12 - 26-02-2018, 17:10
Civilization 6 Türkçe Yama - Nxtime - Yazar: lookum - 03-03-2018, 12:16
RE: Civilization 6 Türkçe Yama - Nxtime - Yazar: Alper Okur - 24-08-2018, 09:53
RE: Civilization 6 Türkçe Yama - Nxtime - Yazar: Ayro - 04-09-2018, 05:39
Civilization 6 Türkçe Yama - Nxtime - Yazar: Semavi7 - 02-10-2018, 20:56
Civilization 6 Türkçe Yama - Nxtime - Yazar: hakoslar - 29-09-2019, 15:02

Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.