İleti Sayısı: 10
Üyelik Yılı: 2020
Imperium:
0
Ne zaman güncellenicek acaba bi tarih var mı ?
•
İleti Sayısı: 72
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
0
Elde olmayan sebeplerden dolayı 1-2 hafta sonra anca atabilirim çünkü çevirdiğim yama diğer bilgisiayarda kaldı. Ayrıca çeviri yapacağım metinleri tekrardan listelemek zorunda kaldım.
İleti Sayısı: 123
Imperium:
0
Dostum öncelikle böyle güzel bir oyunu İngilizce bilmeyenler için uğraşıp çevirdiğin için çok teşekkür ederim emeğin büyük azda maddi bişeyler yollayacağım eline sağlık
Imperium:
0
Çevirmen en son ayın 6'sında girmiş inşallah bir aksaklık olmaz
İleti Sayısı: 72
Imperium:
0
Ne yazıkki diğer bilgisayarı hâla elime alamadım diğer bilgisayar 1-2 hafta içinde gelir diye tahmin ediyordum ama ne yazıkki olmadı. Biliyorum çok beklediniz ama gerçekten kusura bakmayın yakın bir zamanda atıcam beklemede kalın ?
Imperium:
0
Adamın hasısın sen . Sen kusura bakma ki biz burdan hiç bir yardım yapmadan laf söylüyoruz . Kolay gelsin
İleti Sayısı: 1
Imperium:
0
Hocam emegine saglık %100 turkce cıktıgı taktırde bende bu tarza yönelmek istiyorum. Hocam sence suan %kac türkce olmustur bide %100 olarak türkce cevirme hedefin varmı diye sorcaktım. Tekrar emegine saglık
•
Imperium:
0
Adamsın çok teşekkürler kolay gelsin başarılar
İleti Sayısı: 123
Imperium:
0
Emeğin çok büyük çok mutluyum şuan :)
İleti Sayısı: 1
Imperium:
0
Çeviriye destek olmak isterdim. Fakat bu çeviriler nasıl yapılıyor hiç bilgim yok. Eline sağlık. İnsanlar faydalanıyor.
İleti Sayısı: 3
Imperium:
0
Hocam merhaba öncelikle eline sağlık ben yamayı indirdim oyun klasörünün içine attım hatta aktif de ettim ama oyun hala ingilizce yardım edebilir misin?
•
İleti Sayısı: 175
Imperium:
0
yama zaten %100 türkçe değil zaten çoğu yer yine ingilizce
ya da oyuna girerken mod listesinden aktif etmemişsindir
•
İleti Sayısı: 175
Imperium:
0