İleti Sayısı: 279
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
5
Duman dediklerine katiliyorum amma bu forumda 50 kisi online strategiumda 638 kisi ki bizdeki ziyeretcilerle bu kadar strategiumda sadece uyelerle 500 kisi online.Yani bu istatistik bile neden turkce yama yok acıklıyor. Bizdede bir gun oyunlar cıktıgından 1 ay sonra turkce yamasi gelecekdir amma simdilik oyle bir sey mumkun degil.
Kisaca : Turkiyede strateji oyunlarına ilgi az
•
İleti Sayısı: 26,421
Imperium:
139
Strategium 9 senelik bir forum ve her zaman diri ve kaliteli bir şekilde kalmışlar, Rus strateji oyuncusunun ihtiyacına karşılık vermişler. Bizdeki eski forumlar yapısal olarak hiçbir zaman emek isteyen önemli ihtiyaçları karşılama noktasında yeterli olmadı. ST Makalelerinin sonuncusu da bu konuya değiniyor.
Öte yandan Strategyturk 5 ay önce kurulmuş bir site, ortalama bir Rus oyuncusu Strategium'u bilirken (bak biz bile Türk sitesinde onun lafını yapıyoruz), ortalama bir Türk oyuncu Strategyturk'u bilmiyor.
•
İleti Sayısı: 4,728
Imperium:
52
Syrategium.ru illegal içeriğinin bol olması sebebiyle bırakın Rusları, Türk bir oyuncuyu bile çekiyor, en önemli fark bu.
•
İleti Sayısı: 1,217
Imperium:
14
07-02-2016, 21:45
(Son Düzenleme: 07-02-2016, 21:52, Düzenleyen: Wayfear.
Düzenleme Nedeni: İmla
)
Ben kimseyi suçlamadım sadece meraktan sordum bana diyorsanız ?!
Eğer kendi çalışmasıysa beraber sürdürmeyi teklif edicektim.
•
İleti Sayısı: 2,799
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
18
Bu yama çok gereksiz bende bi yama var.Bazı event'lar dışında her şey çevrilmiş.Karakter sıkıntısı da yok.İsteyen varsa paylaşabilirim.
Je freier Maerkte sind, desto freier sind die Menschen